کسب جایزه ادبی «تی. اس الویت» ۲۰۲۵ توسط یک شاعر کانادایی

  • کد خبر: ۳۸۷۲۱۴
  • ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
کسب جایزه ادبی «تی. اس الویت» ۲۰۲۵ توسط یک شاعر کانادایی
جایزه ادبی «تی. اس الیوت» ۲۰۲۵ به یک شاعر کانادایی اهدا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «کارن سولی»، شاعر کانادایی، جایزه شعر «تی‌.اس. الیوت» در سال ۲۰۲۵ را برای مجموعه آثارش به نام «آب چاه» کسب کرد که ویرانی دنیای طبیعی را کاوش می‌کند.

«سولی» به عنوان برگزیده سال ۲۰۲۵ این جایزه اعلام شد و مبلغ ۲۵۰۰۰ پوند جایزه نقدی نیز از بنیاد «تی‌.اس. الیوت» دریافت خواهد کرد. «آب چاه»، که ششمین مجموعه این شاعر محسوب می‌شود، در اکتبر گذشته به طور مشترک همراه با «آویدیا» اثر «ویدیان راوینتیران»(Vidyan Ravinthiran)، برنده جایزه «فوروارد» برای بهترین مجموعه شد.

«سولی» پیش‌تر مجموعه‌های «موتور ترابری کوتاه»، «مدرن و معمولی»، «کبوتر» و «جاده داخل، همان جاده خارج نیست» را منتشر کرده و برای «غارهای کیپلی» نیز در سال ۲۰۱۹ نامزد جایزه «تی‌.اس. الیوت» شده است. «سولی» در دانشگاه «سنت اندروز» به صورت نیمه‌وقت تدریس می‌کند و بقیه سال را در کانادا زندگی می‌کند.

فهرست نامزدهای نهایی امسال، «نامانلاگ» اثر «تام پالین»، «خیر پرآشوب» اثر «ایزابل بافی»، «کارتاژهای جدید» اثر «نیک ماکوا» و «نشانه‌های پیشین» اثر «سارا هو» را شامل می‌شد.

«آب چاه» از پرورش «سولی» در «ساسکاچوان» (Saskatchewan) (استانی که به طور خاص تحت تأثیر فصل آتش‌سوزی جنگلی مخرب کانادا قرار گرفته) شکل گرفته است و به مضامین ویرانی محیط زیست می‌پردازد.

جایزه سال گذشته به «پیتر گیزی»، شاعر متولد میشیگان برای مجموعه اشعارش به نام «مرثیه خشم‌آلود» اهدا شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.