به گزارش شهرآرانیوز، برد پرسپولیس مقابل سپاهان آنقدر مهم و باارزش بود که شکست این تیم در بازی با فجرسپاسی در آغاز نیمفصل دوم رقابتهای لیگ برتر را جبران کرده باشد. در واقع توصیه مهم اوسمار به شاگردانش بود که بازی با سپاهان ۶ امتیازی است و اگر از آن سربلند بیرون بیایند، یکی از رقبای سرسخت خود را برای رسیدن به قهرمانی شکست دادهاند.
در همین راستا، سرمربی برزیلی در تمرین امروز تیمش به شاگردان خود گفته که سختترین مقطع فصلشان سه بازی پیش رو است که اگر ۹ امتیاز آن را دریافت کنند، گام بلندی به سوی قهرمانی برداشتهاند.
فولاد، چادرملو و ملوان سه حریف آینده پرسپولیس هستند که هر سه در بازی رفت، سرخپوشان را متوقف کردهاند. سرخپوشان اگر به توصیه اوسمار عمل کنند، کار بزرگی کردهاند؛ از این جهت که رقبای پرسپولیس در این مقطع باید بازیهای آسیایی خود را هم انجام دهند و از این رو شاید در لیگ دچار لغزش شوند.