صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تست کرونای مرغ‌های منجمد وارداتی از برزیل مثبت شد

  • کد خبر: ۳۸۹۲۸
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
تست کرونای مرغ‌های منجمد وارداتی از برزیل مثبت شد
مقامات چینی از مثبت شدن تست کرونای مرغ‌های منجمد وارداتی از برزیل خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته مقامات چینی، نمونه‌ای از سطح بال‌های مرغ‌های وارداتی، تهیه و مورد آزمایش قرار گرفت که مثبت شدن این آزمایش، آن‌ها را به آخرین مواد غذایی آلوده به کروناویروس وارداتی به چین تبدیل کرده است.

علاوه بر بال‌ مرغ‌های یخ زده که از برزیل به "شنژن" چین صادر شده بود، بسته‌بندی بیرونی میگوهای منجمد اکوادوریایی که در "شیان" فروخته می‌شوند نیز روز پنجشنبه مشخص شد از نظر کروناویروس مثبت بوده‌اند.

روز چهارشنبه نیز اثراتی از کروناویروس روی بسته‌ای از میگوهای یخ زده در استان "آن‌هوئی" مشاهده شد. این میگوها نیز از اکوادور وارد چین شده بودند.

در حالی که مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا می‌گوید هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد مصرف یا دست زدن به مواد غذایی منجر به ابتلای به کرونا می‌شود، چین در میان نگرانی‌ها درباره واردات مواد غذایی حاوی کرونا، غربالگری‌ها را افزایش داده است.

مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا می‌گوید تصور بر این است که کروناویروس‌ها بیشتر از طریق قطرات تنفسی و به شکل انتقال فرد به فرد گسترش می‌یابند. با این حال این امکان وجود دارد که شخص بتواند با لمس سطوح یا اشیای آلوده به کرونا، از جمله مواد غذایی یا بسته‌بندی آن‌ها، ویروس موجود در آن را دریافت کرده و سپس با لمس دهان، بینی یا احتمالاً چشم‌های خود به کووید-۱۹ مبتلا شود.

طبق اعلام این مرکز بهداشتی، این احتمال البته اصلی‌ترین شیوه انتشار ویروس نبوده و خطر ابتلا به کووید-۱۹ از طریق مواد غذایی بسیار کم است، چرا که کروناویروس نمی‌تواند روی غذا رشد کند. اگرچه باکتری‌ها می‌توانند روی غذا رشد کنند اما ویروس به یک میزبان زنده مانند یک شخص یا حیوان برای تکثیر نیاز دارد.

با این حال مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا توصیه می‌کند که دستان خود را بعد از دست زدن به غذا یا قبل از پخت و پز و خوردن مواد غذایی با آب و صابون کاملاً بشویید.

این در حالیست که چین هنوز هم تمام ظروف گوشت و غذاهای دریایی که وارد بنادر مهم‌اش می‌شوند را مورد بررسی قرار می‌دهد. چین در ماه ژوئن برخی واردات گوشت از جمله برزیل را به حالت تعلیق درآورد.

در اقدامی احتیاطی هر کسی که ممکن است با محصولات غذایی آلوده به کروناویروس در شنژن در تماس بوده باشد، توسط مقامات بهداشتی در آنجا ردیابی و مورد آزمایش قرار گرفت.

بنا بر گزارش سی‌بی‌اس نیوز، آزمایشاتی نیز برای کسانی که ممکن است با میگوهای آلوده و همچنین محیط اطراف بازار محلی در شیان در تماس بوده باشند، در حال انجام است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->