به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» در حاشیه دیدار امروز فرماندهان عالیرتبه ارتش با وزیر امور خارجه عنوان کرد: در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، خدمت جناب دکتر عراقچی و همکاران عزیز در وزارت امور خارجه رسیدیم که هم فرارسیدن این ایام را تبریک عرض کنیم و هم به ایشان به دلیل کار بسیار مهمی که با یکدیگر در یک میدان انجام می دهیم، خدا قوت بگوییم.
وی ادامه داد: امروز میدان دفاع و میدان دیپلماسی یک میدانی است که در آنجا از استقلال و تمامیت ارضی کشور و از خیر عمومی از صلح و امنیت کشور و منطقه دفاع می شود. ما با ابزار خودمان با تمام قوا این کار را انجام می دهیم و دوستان عزیز در وزارت خارجه و جناب آقای دکتر عراقچی هم با قوت به حمدالله با ابزار دیپلماسی این کار را انجام می دهند.
سرلشکر حاتمی افزود: به نظرم امروز این دو نه لازم ملزوم یکدیگر بلکه کاملا یک موضوع هستند و در یک میدان در مقابل یک دشمن عنودی که تلاش دارد منافع ملت ایران را تحت تاثیر قرار دهد به خوبی اجرا می شود و بسیار امیدوار هستم که انشالله در یک هماهنگی کامل بتوانیم از حقوق ملت ایران به طور کامل دفاع کنیم.
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: ما به عنوان ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل هستیم و می دانیم دشمن تنها زبان قدرت را متوجه می شود و آن را در جنگ ۱۲ روزه فهمید و امروز ما در آمادگی دفاعی بالاتری هستیم و اگر اشتباهی کنند، حتما پاسخی خواهند گرفت که تا به امروز نه دیده اند و نه تجربه کرده اند.