جایگزین برنامه «زندگی پس از زندگی» در رمضان ۱۴۰۴ چیست؟

  • کد خبر: ۳۹۲۸۴۱
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
جایگزین برنامه «زندگی پس از زندگی» در رمضان ۱۴۰۴ چیست؟
با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و در حالی که برنامه «زندگی پس از زندگی» در سال‌های اخیر به یکی از ویژه‌برنامه‌های پربیننده این ایام تبدیل شده بود اما امسال این برنامه پخش نخواهد شد و برنامه دیگری جایگزین آن شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق اخبار منتشر شده قرار است ماه رمضان امسال ویژه برنامه «گرانش» از شبکه چهار سیما پخش شود.

 مدیر گروه ادب و هنرشبکه ۴ سیما، در تشریح برنامه ویژه «گرانش» برای ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: این برنامه که با هدف تبیین مفاهیم توحید و وحدانیت الهی طراحی شده است، تلاش دارد تا با استفاده از بستر علم و دانش، پلی برای گفت‌و‌گو در این زمینه ایجاد کند.

رضا صالحی افزود: با توجه به رویکرد علمی و نخبگانی شبکه چهار، تصمیم گرفتیم اساتید برجسته حوزه‌های مختلف علوم پایه را دعوت کنیم تا از تخصص خود در راستای توضیح مفاهیم توحید و وحدانیت الهی بهره ببریم.

صالحی در پاسخ به پرسشی مبنی بر جایگزینی این برنامه برای زندگی پس از زندگی» که پیش از این با استقبال گسترده مخاطبان رو‌به‌رو شده بود، توضیح داد: برنامه زندگی پس از زندگی تجربه‌های نزدیک به مرگ را مورد بررسی قرار می‌داد، اما رویکرد اصلی برنامه جدید ما، تبیین هستی‌شناختی از طریق مسائل علمی است. هرچند هر دو برنامه مستقل هستند، اما این برنامه جدید تلاش می‌کند تا از دریچه علم به موضوع توحید بپردازد.

وی در خصوص مهمانان برنامه گفت: اساتید دعوت شده، افرادی هستند که هم در حوزه‌های معرفتی دستی بر آتش دارند و هم از اساتید تمام دانشگاه‌ها محسوب می‌شوند.

مخاطبان این برنامه، همانند سایر برنامه‌های شبکه چهار، نخبگان و اقشار فرهیخته جامعه خواهند بود. برنامه «گرانش» از ابتدای ماه مبارک رمضان، هر روز قبل از افطار از شبکه چهار سیما پخش خواهد شد.

مدیر گروه ادب و هنر شبکه ۴ ابراز امیدواری کرد: این برنامه با طرح مباحث نوین و تازه در تلویزیون، بازخورد‌های خوبی از مردم دریافت خواهد کرد و بستری برای آشنایی بیشتر با علم و معرفت فراهم آورد.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.