مشروح مصوبات یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس (۲ اسفند ۱۴۰۴) | بهبود ترافیک در بلوار طبرسی

  • کد خبر: ۳۹۴۱۴۹
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶
مشروح مصوبات یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس (۲ اسفند ۱۴۰۴) | بهبود ترافیک در بلوار طبرسی
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس به تشریح مصوبات یکصد و هفتاد و ششمین جلسه علنی شورای شهر پرداخت.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در پایان یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس به تشریح مصوبات این جلسه پرداخت و اظهار کرد: در ابتدا لایحه نامگذاری تعدادی از معابر فرعی با حفظ شماره به نام شهدا به تصویب رسید. براساس این لایحه شهرداری مشهد مقدس مکلف است، نسبت به نامگذاری تعدادی از معابر فرعی با حفظ شماره، به نام شهدای گرانقدر به شرح ذیل اقدام نماید.

وی افزود: بر این اساس معبر فرعی طبرسی شمالی ۳۹ با حفظ شماره، به نام شهید قاسم فاتح (منطقه ۴)، معبر فرعی شیخ صدوق ۵ واقع در بلوار المهدی با حفظ شماره، به نام شهید محمد اشرف‌زاده نیک (منطقه ۳)، معبر فرعی طبرسی شمالی ۱۹ با حفظ شماره، به نام شهید حسینعلی کمالی چشمه جلال (منطقه ۴)، معبر فرعی شهید مفتح ۴ واقع در بلوار شهید مفتح با حفظ شماره، به نام شهید محمدهادی جغتایی (منطقه ۴) و معبر فرعی ثامن‌الائمه ۱۴ با حفظ شماره، به نام شهید داراب آخرتی (منطقه ۸) نامگذاری شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بیان کرد: در بخش دیگری از جلسه طرح مشارکت در برگزاری ازدواج دانشجویی تصویب شد. براساس این طرح به شهرداری مشهد مقدس اجازه داده می‌شود، در راستای اجرای مفاد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و مستند به ماده ۲ مصوبه شماره ۶/۱۴۰۳/۲۳۰۹۶/ش مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ (تحکیم و تعالی خانواده)، نسبت به برگزاری مراسم و تشریفات ازدواج دانشجویی با هماهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، تا سقف ۵۰ میلیارد ریال و از طریق انتقاد تفاهم‌نامه مشارکت اقدام کند.

حاجی‌بگلو عنوان کرد: در ادامه ماده ۱۲ لایحه تحکیم و تعالی خانواده به این شرح اصلاح شد که شهرداری مشهد مقدس مکلف است، نسبت به ارائه تعداد ۲ عدد من‌کارت با شارژ ماهیانه ۶۰ سفر رایگان (یا معادل آن استفاده از تسهیلات و خدمات اپلیکیشن شهر من شامل: بلیت مترو و دوچرخه بایدو) به صورت هدیه و به مدت ۵ سال، مشروط به شرکت مستمر زوجین مشمول این مصوبه در برنامه‌های آموزشی باشگاه اجتماعی همسران مشهدی (باهم)، اقدام نماید.

وی خاطرنشان کرد: در بخش دیگری از جلسه طرح راه‌اندازی یا خرید ایرلاین هوایی و یک رام قطار بین شهری به تصویب رسید. براساس این طرح شهرداری مشهد مقدس مکلف است ظرف مدت حداکثر دو ماه از تاریخ ابلاغ، نسبت به ارسال لایحه در خصوص زمینه‌سازی بهره‌برداری از ناوگان هوایی یا ریلی (مسافری یا باری) با راه‌اندازی، خرید یا مشارکت ناوگان هوایی و ریلی به همراه طرح توجیهی، فنی و اقتصادی اقدام نماید.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با اشاره به اینکه در ادامه طرح تسریع در تعریض و توسعه معبر حدفاصل چهارراه مجلسی تا چهارراه مفتح تصویب شد، تصریح کرد: براساس این طرح شهرداری مشهد مقدس مکلف است در راستای اجرای طرح‌های توسعه شهری و بهبود ترافیک در بلوار طبرسی، حدفاصل چهارراه مجلسی تا چهارراه گاز به عنوان یکی از محور‌های اصلی منتهی به حرم مطهر، نسبت به تملک عرصه در مسیر املاک واقع در این محور از طریق مشوق‌ها اقدام نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.