فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی
سرخط خبرها

امسال چه کسانی باید واکسن آنفلوانزا بزنند؟ | واکسن آنفلوآنزا در مقابل کرونا؟

  • کد خبر: ۳۹۴۴۰
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
امسال چه کسانی باید واکسن آنفلوانزا بزنند؟ | واکسن آنفلوآنزا در مقابل کرونا؟
با شروع فصل پاییز سؤالات زیادی درباره لزوم تزریق واکسن آنفلوانزا و چگونگی تزریق آن مطرح می‌شود و خیلی‌ها برای اینکه دچار این بیماری نشوند، سراغ واکسن می‌روند. اما امسال باوجود شیوع کرونا شرایط تزریق این واکسن تغییر خواهد کرد؟

جانقربان-شهرآرانیوز| با شروع فصل پاییز سؤالات زیادی درباره لزوم تزریق واکسن آنفلوانزا و چگونگی تزریق آن مطرح می‌شود و خیلی‌ها برای اینکه دچار این بیماری نشوند، سراغ واکسن می‌روند. اما امسال باوجود شیوع کرونا شرایط تزریق این واکسن تغییر خواهد کرد؟


مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز دراین‌باره گفت: توصیه ما به استفاده از این دارو در گروه‌های پرخطر است که تشخیص آن برعهده پزشکان می‌باشد.


دکتر علی روحبخش اظهار کرد: هنوز واکسن آنفلوانزا وارد استان نشده است، ولی احتمالا به‌زودی توزیع آن شروع خواهد شد.


وی افزود: تعداد سهمیه و زمان توزیع واکسن در استان خراسان رضوی و شهر مشهد هنوز مشخص و اعلام نشده است.

آنفلوانزا در برابر کرونا


اما در خبرهای فضای مجازی صحبت‌هایی شنیده می‌شود مبنی بر اینکه همه گروه‌ها باید این واکسن را تزریق کنند و بازارگرمی‌هایی پیش از ورود واکسن به بازار ایجاد شده است که استادان دانشگاهی این موضوع را تأیید نکرده‌اند و بر اساس دستور سازمان بهداشت جهانی اولویت تزریق واکسن برای بیماران دیالیزی و پیوند کلیه، بیماران تالاسمی ماژور، بیماران کبدی شامل سیروز و پیوند کبد، بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی یا رادیوتراپی قرار دارند و در آخر کارکنان بهداشتی و درمانی است.

 

بیشتر بخوانید: واکسن آنفلوآنزا امسال چقدر گران می شود؟


تزریق واکسن به کسانی که سابقه واکنش آلرژیک به مواد موجود در واکسن آنفلوانزا را دارند، مانند تخم مرغ و فرمالدهید و جنتامایسین، کسانی که در زمان مراجعه برای تزریق واکسن تب یا عفونت حاد داشته باشند، کسانی که سابقه ابتلا به سندرم گیلن باره را داشته باشند و شیرخواران زیر ۶ ماه ممنوع است.


واکسن‌های آنفلوانزا در تمام مراحل بارداری امکان مصرف دارند. اطلاعات عمده‌تری درباره بی‌خطری این دارو در ۳ ماهه دوم و سوم نسبت به ۳ ماهه اول بارداری در دسترس می‌باشد. همچنین واکسن آنفلوانزا را می‌توان در دوران شیردهی تجویز کرد.


بیشترین زمان احتمال ابتلا به آنفلوانزا ماه‌های مهر تا اسفند است. برخی علائم بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا مشابه هم است، ولی این واکسن در مقابل سرماخوردگی از ما محافظت نمی‌کند. واکسن آنفلوانزا ۲ تا 3هفته پس از تزریق علیه ۳ سویه از ویروس‌ها محافظت می‌کند، بنابراین دقیقا قبل یا بعد از واکسیناسیون احتمال درگیری با سویه‌های بیماری‌زا وجود دارد. به این نکته نیز توجه داشته باشید که واکسن فقط در مراکز بهداشت یا بیمارستان‌ها تزریق می‌شود و تنها مرجع قانونی فروش آن داروخانه‌های معتبر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->