به گزارش شهرآرانیوز، حوزه هنری در خبری اعلام کرد: «در آستانه میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع)، شاعران ایران، از اذان مغرب روز چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۴، برای برگزاری «محفل شعر امین» در سراسر کشور گرد هم خواهند آمد.
هر ساله در نیمه ماه رمضان و لیلةالقدر شاعران با مقام معظم رهبری دیدار داشتند و امسال نیز پایبند به این سنت اما در فراق رهبر شهید، امین شعر انقلاب، «محفل شعر امین» را غروب چهارشنبه، ۱۳ اسفند در ۳۱ استان کشور برگزار خواهند کرد.
شاعران ایران ضمن تجدید بیعت با خون حسینی بنیانگذار این محفل و پژواک دادن زینبگون پیام عاشورای امروز ایران، بار دیگر حول پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران سربلند، رثا را به حماسه بدل کنند و عرفان و معنویت آمیخته با ظلمستیزی و میدانداری را که از امام روحالله(ره) آموختهاند، در بیتبیت شعرشان به گوش حقجویان برسانند.»
منبع: ایسنا