افزایش سرویس‌دهی اتوبوسرانی و مترو مشهد تا ساعت ۲۴

  • کد خبر: ۳۹۷۱۴۲
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۷
افزایش سرویس‌دهی اتوبوسرانی و مترو مشهد تا ساعت ۲۴
شهردار مشهد مقدس گفت: تا اطلاع ثانوی، خطوط تاکسیرانی، اتوبوسرانی و مترو همه‌روزه تا ساعت ۲۴ در خدمت مردم خواهند بود. همه وسایل نقلیه در همه پایانه‌های مسافربری پای کار هستند و طرح ویژه خدمت‌رسانی تا زمانی که مردم در صحنه باشند، با قدرت ادامه خواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف از افزایش ساعت سرویس‌دهی اتوبوسرانی و قطارشهری مشهد تا اطلاع ثانوی خبر داد و اظهار کرد: در پنج شب گذشته، شاهد حضور پرشور اقشار مختلف مردم مشهد و زائران گرامی در سطح خیابان‌ها بودیم و بر همین اساس، به‌منظور ایجاد تسهیلات لازم برای سرویس‌دهی منظم و جابه‌جایی مسافران، طرح ویژه خدمت‌رسانی وسایل حمل‌ونقل عمومی اجرا خواهد شد.

وی افزود: بر همین اساس، برنامه‌ریزی شده که تا اطلاع ثانوی، خطوط اتوبوسرانی و قطارشهری همه‌روزه تا ساعت ۲۴ با هدف تسهیل تردد و شرکت پرشور مردم مؤمن، انقلابی و همیشه‌درصحنه در تجمع‌ها و مراسم‌های عزاداری شهادت امام خامنه‌ای(ره) فعال باشند. طرح ویژه خدمت‌رسانی تا زمانی که مردم در صحنه باشند، ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.