لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۵ یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد لغو امتحانات دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد مشهد در روز‌های (۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) هیچ تعویق یا تغییری در برنامه امتحانات دانش آموزان در خراسان رضوی نیست اطلاعیه شماره ۳ ستاد ملی شرایط اضطراری هلال احمر: اسکان اضطراری ۱۱۷۵ نفر در پی حمله اسرائیل به ایران پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ در خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
سرخط خبرها

کشف جسد در سد طرق مشهد

  • کد خبر: ۳۹۷۵۵
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
کشف جسد در سد طرق مشهد
کوه‌پیمایی چند جوان مشهدی به کشف یک جنازه ختم شد
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ روز سه‌شنبه بیست وهشتم مرداد رو به پایان بود. خسته و کوفته شده و از صبح تا دم غروب کوه‌های اطراف سد طرق را بالا و پایین رفته بودند. غروب خورشید رنگ طلایی روی سطح آب‌های سد انداخته بود و نسیم هم موج‌های ضعیفی را روی آب به وجود آورده بود و هرازگاهی به دیواره کوه‌ها می‌کوبید. کوهنوردان جوان برای اینکه نفسی چاق کرده باشند از کوه خود را به پایین کشانده و برای مدتی کوتاه در یکی از دهانه‌های سد استراحت کردند. هوا رفته‌رفته میل به تاریکی داشت و ماندن در این مکان آن هم بدون تجهیزات لازم خطرناک بود برای همین از کنار آب به سمت خودروهایشان به راه افتادند.

هنوز چند قدمی برنداشته بودند که از دور متوجه شی‌ء بزرگی شبیه به جسد انسان که نیمی از آن روی خشکی و نیمی دیگر روی آب شناور بود، شدند. حس کنجکاو‌ی‌شان گل کرده بود و می‌خواستند به جواب این معما دست پیدا کنند برای همین به سمت آن چیز که هنوز ماهیتش برایشان گنگ بود، رفتند.

بوی تعفن فضای اطراف را پر کرده بود. از دیدن این صحنه دل‌خراش شوکه شدند. آنچه روی آب شناور بود، جسد یک مرد فربه بود که به علتی نامعلوم جان باخته و امواج ضعیف آب آن را به کنار کشیده بود. پا‌های جسد هم از آب بیرون مانده و صحنه وهم‌انگیز و دل‌خراشی را به وجود آورده بود.


حیوانات پا‌های جسد را خورده بودند

موضوع کشف جسد بلافاصله به پلیس اعلام شد. ستاره‌ها یکی‌یکی خودشان را نشان می‌دادند و رنگ طلایی غروب حالا به سیاهی شب بدل شده بود. چند نفر از جوان‌های کوهنورد به جاده زدند تا راهنمای خودرو‌های پلیس باشند. زمانی نگذشت که خودرو‌های پلیس و بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد در محل حضور یافتند.

در بررسی‌های اولیه جسد مشخص شد که متوفی مردی تقریبا چاق و میان‌سال است. متوفی شلوار کتان سورمه‌ای، پیراهن مردانه چهارخانه قهوه‌ای به تن داشت و یک دسته کلید با یک جاسوئیچی چرمی که چهار کلید به آن وصل شده بود، همراه او بود. دندان‌های بالا و پایین جسد مصنوعی بودند و مو‌های سرش هم جوگندمی و قدی متوسط داشت. یک جفت دمپایی چرمی هم چند متر آن‌طرف‌تر از جسد افتاده بود. از زمان مرگ نیز چند روزی می‌گذشت و جسد متوفی هم دچار فساد نعشی شده بود. بخشی از پا‌ها تا زیر زانو که بیرون از آب مانده بودند را حیوانات خورده بودند تا به استخوان رسیده بود.

جسد به دستور مقام قضایی برای بررسی علت مرگ و شناسایی هویت متوفی به پزشکی قانونی منتقل شد و اطراف محل کشف جسد هم از سوی مأموران پلیس مورد بررسی میدانی قرار گرفت. هیچ مدرکی که نشان از درگیری متوفی داشته باشد کشف نشد.


مرگ متوفی هنوز مشخص نیست

بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد درباره این پرونده گفت: احتمالا متوفی برای ماهیگیری به محل آمده است، اما اینکه به چه علت او در آب افتاده، موضوعی است که تا اعلام نتیجه پزشکی قانونی نمی‌توان درباره آن اظهار نظری داشت.
قاضی علی‌اکبر احمدی‌نژاد بیان کرد: هنوز هویت متوفی مشخص نشده و تحقیقات پلیس در فهرست فقدانی‌ها ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->