مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پزشکیان: «جشنواره کتاب رشد»، گامی برای هم‌افزایی فرهنگی و تعالی آموزش است مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» برگزار شد+ فیلم پزشکیان: برای تسهیل شرایط فرزندآوری منتظر تصویب یا اصلاح قانون نیستیم عراقچی: در دهه‌های اخیر، ایران با تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌برو بوده است نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین حضور یافتند عراقچی: تهدید امروز جهان بیش از ۱۲ هزار کلاهک هسته‌ای است پزشکیان بر طرح جمع‌آوری فاضلاب شهر‌های ساحلی تاکید کرد رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن گروه هفتم اسرای فلسطینی شرط گذاشت (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پیام تبریک سخن‌گوی وزارت خارجه به مناسبت روز پزشک: با تمام ظرفیت پشتیبان مدافعان سلامت هستیم

  • کد خبر: ۴۰۰۰۰
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۰
  • ۱
پیام تبریک سخن‌گوی وزارت خارجه به مناسبت روز پزشک: با تمام ظرفیت پشتیبان مدافعان سلامت هستیم
سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: وزارت امور خارجه همچون گذشته با تمام ظرفیت پشتیبان مدافعان سلامت و جامعه سربلند پزشکی خواهد بود.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید خطیب‌زاده روز شنبه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: زادروز فخر ایران زمین، ابوعلی سینا، و روز پزشک گرامی باد. پزشکان و کادر درمانی به‌رغم تحریم‌های ضدبشری آمریکا و همه تنگناها، با جان‌فشانی بی‌وقفه، جان می‌بخشند.

وی ادامه داد: وزارت امور خارجه همچون گذشته با تمام ظرفیت پشتیبان مدافعان سلامت و جامعه سربلند پزشکی خواهد بود.

در پی شیوع ویروس کرونا، وزارت امور خارجه در تعامل با کشور‌های مختلف ضمن جذب کمک‌های انسانی و بشردوستانه کشور‌های مختلف، زمینه همکاری‌های بین‌المللی برای مقابله با ویروس کرونا را فراهم کرده است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا کیانفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۱
0
0
مامک‌هاشمی پزشک متخصص طب سنتی همدان گفت: شیخ‌الرئیس هم به ماندن در خانه تأکید داشت.

آقای هاشمی،
فرهنگ ایران در دوران خلافت عباسیان به اوج رسید خراسان پایتخت علمی کشور بیش از چهار هزار دانشمند تقدیم بشریت کرد که محمد خوارزمی اولین و عمر خیام آخرینشان بودند جامعه را به آستانه رنسانس رساندند و مسیر تمدن بشر را هموار کردند.
عمرخیام نابغه ریاضی که درجه نبوغش هفت برابر اینشتین بود مدت زمان گردش زمین به دور خورشید را با شانزده اعشاری محاسبه کرد و بر اساس آن تقویم را تنظیم نمود.
ابوعلی‌سینا نیز که نابغه فلسفه بود با وارد کردن منطق ارسطویی به دین اسلام نخستین سنگ بنای رنسانس را گذاشت در اثر جنگهای صلیبی آثار دانشمندان ایران به اروپا رفت توماس آکوئیناس قدیس ابتکار ابن‌سینا را درک نمود منطق را وارد دین مسیح کرد سپس ابن‌میمون اندلسی منطق را وارد دین یهود نمود دومین و سومین سنگ بنای رنسانس را گذاشتند.
رنسانس یعنی نوزایی فرهنگی که با رفرماسیون یعنی اصلاحات دینی توسط مارتین لوتر همراه بود.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->