اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری!
سرخط خبرها

هر روز، روز پزشک است

  • کد خبر: ۳۹۹۷۸
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۹
هر روز، روز پزشک است
دکتر محسن محور- مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی
 به مناسبت یکم شهریور ماه روز گرامیداشت مقام پزشکان

طبیب عشق مسیحا دم است و مشفق لیک چو درد در تو نبیند، که را دوا بکند

هر روز روز شماست؛ روز دستان معجزه‌گر، روح‌های پاک و صادق و بی‌آلایش که در حرفه‌ای مقدس برای حفاظت از مهم‌ترین موهبت الهی یعنی سلامتی، عمر خود را صرف کسب دانش و سپس صرف آن در همین مسیر کرده‌اند و اکنون آوازه موفقیت‌های پی در پی شما فرهیختگان ایرانی در حوزه‌های مختلف مطالعات و روش‌های نوین تشخیصی و جراحی در تمام جهان پیچیده و باعث مباهات است که بی‌شک قدم‌های شما در مسیر رشد و تعالی دانش پزشکی این مرز و بوم ستودنی است و آینده‌ای زیبا را برای کشورمان ایران رقم خواهد زد.

شما پزشکان توانمند به مصداق صد‌ها آیه کلام‌الله مجید و هزاران حدیث از پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (علیهم السلام) ذره ذره عشق و انسان‌دوستی را به پای درخت انسانیت ریخته و در راستای تعالی فردفرد جامعه کوشیده و می‌کوشید و خورشیدوار، سرزمین دل‌ها را آرامش می‌بخشید.

همه‌گیری جهانی این ویروس منحوس، فرصتی دوباره ایجاد کرد تا خداوند شافی را برای خلقت بندگان شریف و فرشته‌خویی همانندتان شاکر و گاهی در سوگ اسطوره‌های وفا و شفا غمگین باشیم. طی چند ماه اخیر، تلخی زندگی‌های ما به شیرینی حضورتان آغشته شد و آرام‌مان کرد.

 با توجه به شیوع این ویروس منحوس، به امید خداوند متعال همراه با جشن رهایی از آن، در اولین فرصت برای تقدیر از شما مدافعان سلامت، در خدمت‌تان خواهیم بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->