نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: استقبال از بهار سال ۱۴۰۵ باید رنگ‌وبوی فرهنگی و حماسی داشته باشد

  • کد خبر: ۴۰۰۲۵۸
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: استقبال از بهار سال ۱۴۰۵ باید رنگ‌وبوی فرهنگی و حماسی داشته باشد
نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: خدمات شهرداری برای آغاز سال نو باید حماسی باشد و روح اتفاقات اخیر به طور کامل در خدمات دیده شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل موحدی‌محصل، در یکصدوهفتادوهشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که امروز (۲۶ اسفند ۱۴۰۴) در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: درد بزرگ و اندوه فراموش‌نشدنی شهادت رهبر انقلاب را به ساحت مقدس امام‌زمان(عج) تسلیت می‌گویم. گرچه درد خیلی بزرگ بود، اما با انتخاب شایسته فرزند صالح قائد شهید، حضرت آیت‌الله العظمی سیدمجتبی خامنه‌ای، بخشی از این درد تسلی پیدا کرد.

وی افزود: از مجلس خبرگان قدردانی و تشکر می‌کنیم که در شرایط جنگی و سخت این اقدام بسیار مهم را انجام دادند. جنایت، تجاوزگری و وحشیگری آمریکا و صهیونیست را محکوم می‌کنیم که به این ملت مظلوم به جرم استقلال آن‌ها این‌همه ظلم و جفا روا دارد و جنایت خود را به حد اعلی رسانده است.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: دشمنان با شهادت کودکان بیگناه این جنایت را آغاز کردند. به خاک و خون کشاندن هموطنان مخصوصاً کودکان بیگناه، دردناک بوده و سکوت جامعه جهانی شرم‌آور است.

موحدی‌محصل ضمن خداقوت به نیرو‌های مسلح عنوان کرد: دست آن‌ها را برای مجاهدت شبانه‌روزی‌شان می‌بوسیم که این امنیت را خلق کردند و شجاعانه در برابر جنگ نابرابر می‌ایستند. امروز در دنیا نام ایران اسلامی به‌خاطر این ایستادگی مطرح شده است. دست حافظان امنیت که امنیت را در شهر‌ها ایجاد کرده و دست سربازان گمنام امام‌زمان(عج) که بسیاری از طرح‌های دشمن را ناکام کردند را هم می‌بوسیم.

وی ضمن تشکر از دولت، مجلس، قوه‌قضائیه و مدیریت استانی و شهری تصریح کرد: در این شرایط، نقص و خللی در خدمت‌رسانی دیده نمی‌شود و نیاز‌های جامعه بدون هیچ تغییری به دست مردم می‌رسد. مدیران شهری نیز تلاش کرده و نقش خود را به‌درستی ایفا می‌کنند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: همراهی همکاران ما در بیش از دو هفته با شهرداری درخصوص مصوبات جای تقدیر دارد. از معاونت مالی و شهرداری نیز تشکر می‌کنم که در این شرایط سخت پایان سال، حقوق و مزایای کارمندان شهرداری را به‌موقع پرداخت کردند. از معاونت فرهنگی نیز برای فضاآرایی خوبی که هر روز بیشتر می‌شود، تشکر می‌کنم.

موحدی‌محصل ضمن تقدیر از حضور حماسی مردم گفت: حضور مردم در خیابان‌ها حضور نیست، یک معجزه است که در ماه رمضان، شرایط سخت ناامنی و فضای روانی که دشمن القا می‌کند، بعد از افطار تا نزدیک سحر در تمام شهر‌ها و حتی روستا‌ها حضور دارند. این مردم شایسته بهترین خدمتگزاری‌ها هستند و حجت را بر ما تمام کردند. اگر ما پشت این صندلی‌ها نشستیم، مدیون مردم هستیم. خدا سایه این مردم را بر سر ما حفظ کند.

وی ضمن تبریک پیشاپیش عید فطر بیان کرد: این ماه رمضان، ماه پرمعنویت و آغشته به اندوه و شادی بود. خدمات شهرداری برای آغاز سال نو باید حماسی باشد و روح اتفاقات اخیر به طور کامل در خدمات دیده شود. باید استقبال از بهار امسال رنگ‌وبوی فرهنگی و حماسی داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.