یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید سریال نیش با حضور پژمان جمشیدی و سام درخشانی در شبکه نمایش خانگی آرزوی ساخت فیلمی درباره فرهنگ و تاریخ مشهد دارم نقشی متفاوت از امین حیایی در فیلم کوکتل‌مولوتف + پوستر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ گفت‌و‌گو باحسن آخوندپور، فیلم ساز مشهدی سینما و تلویزیون کشور | می‌خواهم اثری جهانی از شاهنامه بسازم کتاب شفای الهامات منتشر شد فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۶ و ۱۷ اسفند ۱۴۰۳) + خلاصه داستان
سرخط خبرها

نامه انتقادی هدیه تهرانی به علی زندوکیلی

  • کد خبر: ۴۰۰۳۳
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۸
نامه انتقادی هدیه تهرانی به علی زندوکیلی
هدیه تهرانی بازیگر سینمای ایران که از فعالان حوزه محیط زیست هم به شمار می‌رود با انتشار نامه‌ای به ویدئویی که علی زندوکیلی منتشر کرد و حواشی پس از آن واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز - در روزهای گذشته انتشار ویدئویی از علی زندوکیلی خواننده پاپ که در آن اعلام کرده بود قصد نگهداری از یک بچه شیر را دارد در شبکه‌های اجتماعی حاشیه‌ساز شد و بسیاری از دوستداران محیط زیست به آن واکنش نشان دادند. یکی از این افراد هدیه تهرانی بود که با انتشار یک نامه به انتقاد از این حرکت و نقد وضعیت نگهداری حیوانات وحشی در برخی از مراکز نگهداری پرداخت.

 

متن نامه هدیه تهرانی را در ادامه بخوانید:

«با دیدن این ویدئو می‌توان متوجه شد که هنرمند گرامی، جناب آقای زندوکیلی که قصد نگهداری بچه شیری را داشتند و در این خصوص فیلمی را در صفحه خود به اشتراک گذاشتند از نابهنجار بودن این موضوع آگاه نبودند و شاید واگذارکنندگان این بچه شیر جدا کردنش را از مادر نابهنجاری نمی‌دانستند و یا دلائل دیگری داشتند که به راحتی امکان انتشار این ویدیو را نیز دادند!... چرایی و سوالات بسیاری در این خصوص وجود دارد،  البته نه از جناب زندوکیلی که به نظر بسیار علاقمند به حیات وحش هستند اما ظاهراً ناآگاه از اصول زیست آنها و این عدم آگاهی  در بسیاری از علاقمندان به حیوانات نیز دیده می‌شود! 

این موضوع و همینطور موضوعات بیشتری مثل (کاریزا) توله خرس ۲ ساله که به دلیل بی‌توجهی با طناب در قفس خود خفه شد باعث می‌شود نه تنها توجه علاقمندان به حیوانات که مهمتر از آن توجه “مسئولین را بیشتر به موضوعاتی مثل چرائی واردات و یا صادرات حیات وحش غیربومی، ضرورت وجود باغ‌وحش‌ها، قاچاق حیات وحش و لزوم ایجاد مراکز بازپروری و نگهداری معطوف کنیم.“ 

مصائب و موضوعات بسیار گسترده‌ای در زمینه حیات وحش و حفظ ارزش‌های طبیعت و محیط زیست  وجود دارند و به همین دلیل پرداختن و رسیدگی به  موضوع باغ‌وحش‌ها و مراکز نگهداری و قاچاق حیوانات هرگز در اولویت قرار نگرفته است. 

با این وجود مسائل اخیر فرصتی است که مسئولین پاسخ این سوالات را داده و به کمک کارشناسان و علاقمندان راهکار این معضلات را پیدا کنند و توجه خود را به حیات وحش و محیط زیست مهجور کشورمان بیشتر کنند! 

از همه علاقمندان به حیوانات خواستاریم که در  ترویج و نگهداری از حیات وحش جدا خودداری کنند و در راستای تشکیل و بهینه‌سازی مراکز نگهداری با اصولی صحیح و جلوگیری از قاچاق حیات وحش، چه توسط اشخاص حقیقی چه باغ‌وحش‌ها  همراه باشند.»

 


بیشتر بخوانید: 

پاسخ علی زند وکیلی به ویدئو منتشر شده در مورد نگهداری از بچه شیر

 

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->