تردد روان در جاده‌های کشور (۴ فروردین ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۱۷۶۴
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۴
تردد روان در جاده‌های کشور (۴ فروردین ۱۴۰۵)
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از تردد و ترافیک روان در اغلب محورهای اصلی به‌ ویژه جاده های شمالی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ ناصرقلی‌نیا با اعلام این خبر، اظهار کرد: در حال حاضر تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت به‌صورت روان و بدون گره ترافیکی در جریان است.

به گفته وی، محور هراز در برخی مقاطع با بارش پراکنده برف و باران همراه است، در حالی‌که سایر محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخله جوی مؤثر هستند. همچنین در برخی از محورهای استان مازندران نیز بارش‌های پراکنده گزارش شده است.

سرهنگ قلی‌نیا در ادامه با اشاره به شرایط جوی سایر استان‌ها افزود: در برخی محورهای استان‌های البرز، زنجان، قزوین، بوشهر، هرمزگان، فارس، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کردستان و کهگیلویه و بویراحمد بارش باران جریان دارد. همچنین در برخی از محورهای استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان، وزش باد نسبتاً شدید همراه با گرد و خاک موجب کاهش دید افقی در مقاطع محدودی شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در بخش دیگری از اظهارات خود به محدودیت‌های ترددی اشاره کرد و گفت: محورهای پونل–خلخال و پاتاوه–دهدشت به‌عنوان محورهای مسدود غیرشریانی کماکان تا اطلاع بعدی مسدود هستند.

وی همچنین درباره انسدادهای فصلی تصریح کرد: محورهای گنجنامه–تویسرکان، سروآباد–پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت–پادنا (در هر دو مسیر) و وازک–بلده به‌دلیل شرایط فصلی و ملاحظات ایمنی مسدود بوده و تردد در آن‌ها امکان‌پذیر نیست.

سرهنگ قلی‌نیا با اشاره به آخرین وضعیت محورهای جنوب شرق کشور خاطرنشان کرد: محور زرآباد–چاهان در استان سیستان و بلوچستان (جنوب) به‌دلیل وقوع سیلاب و طغیان رودخانه‌های محلی مسدود شده و این انسداد تا اطلاع بعدی ادامه خواهد داشت.

وی در پایان با تأکید بر لزوم رعایت الزامات ایمنی و توجه به هشدارهای پلیس، از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شده و با توجه به شرایط جوی و محدودیت‌های اعمال‌شده، برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.