دردسر لوکمن برای مدافعان ایران

  • کد خبر: ۴۰۱۸۲۵
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۰
دردسر لوکمن برای مدافعان ایران
در آستانه بازی تدارکاتی مهم تیم ملی کشورمان برابر نیجریه، برنامه دفاعی شاگردان امیر قلعه‌نویی برای مهار آداما لوکمن، ستاره هجومی این حریف آفریقایی به چالش مهمی برای سرمربی تیم ملی کشورمان تبدیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که تیم ملی ایران خود را برای نبرد تدارکاتی با یکی از قدرتمندترین تیم‌های قاره آفریقا آماده می‌کند، تحلیل‌های فنی در رسانه‌های آفریقایی نشان از یک تغییر استراتژیک بزرگ دارد. تیجانی بابانگیدا، پیشکسوت سرشناس فوتبال نیجریه، در گفتگویی عنوان کرد که سرمربی نیجریه، با ابداع یک سیستم شناور، پتانسیل آدمولا لوکمن، مهاجم باشگاه اتلتیکومادرید را آزاد کرده است؛ موضوعی که می‌تواند جدی‌ترین چالش دفاعی ایران در فیفادی فروردین ماه باشد.

بابانگیدا معتقد است کلید درخشش خیره‌کننده لوکمن در بازی‌های گذشته، خروج او از محدودیت‌های لب خط است. او در این باره می‌گوید: «سرمربی پست سنتی شماره ۱۱ را حذف کرده و به لوکمن نقش آزاد داده تا در تمام عرض زمین حرکت کند. این یعنی او دیگر یک وینگر ثابت نیست و مدافعان حریف نمی‌دانند او در لحظه بعدی از کدام منطقه نفوذ می‌کند.» این دقیقا همان نقطه‌ای است که کادر فنی ایران باید برای مهار آن در بازی دوستانه برنامه مشخصی داشته باشد.

حضور لوکمن با این آمادگی بالا و نقش تاکتیکی جدید مهار او را سخت‌تر خواهد کرد. شاگردان قلعه‌نویی که در اردوی ترکیه به دنبال هماهنگی بیشتر هستند، حالا باید مقابل تیمی صف‌آرایی کنند که بهترین نسخه ستاره اتلتیکو را در اختیار دارد. رویارویی با شماره ۱۱ آزاد نیجریه، بهترین فرصت برای سنجش عیار مدافعان تیم ملی پیش از جام‌جهانی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.