حمله دشمن آمریکایی- صهیونی به دانشگاه شهید بهشتی| تداوم خصومت علیه علم و پژوهش

  • کد خبر: ۴۰۳۶۳۷
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۴
حمله دشمن آمریکایی- صهیونی به دانشگاه شهید بهشتی| تداوم خصومت علیه علم و پژوهش
دانشگاه شهید بهشتی از حمله دشمن آمریکایی- صهیونی به این دانشگاه در روز ۱۴ فروردین خبر داد و این اقدام را تداوم خصومت علیه علم و پژوهش عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دانشگاه شهید بهشتی در این زمینه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با اندوه و انزجار شدید اعلام می‌داریم که امروز، چهارشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۵، ساعت ۱۶، ساختمان یکی از مراکز آموزشی و پژوهشی این دانشگاه در منطقه ولنجک هدف حمله مستقیم دشمن جنایتکار آمریکایی – صهیونیستی قرار گرفت و بخش قابل توجهی از این مرکز تخریب شد.

این اقدام خصمانه، نه تنها امنیت دانشگاهیان و محیط علمی کشور را نشانه گرفته است، بلکه حمله‌ای آشکار به خرد، تحقیق و آزادی اندیشه به شمار می‌رود. دانشگاه شهید بهشتی ضمن محکوم کردن شدید این تجاوز، حمایت کامل خود را از استادان، پژوهشگران و دانشجویان اعلام می‌کند و تأکید دارد که این حمله، عزم جامعه دانشگاهی ایران را برای ادامه مسیر علمی و پژوهشی استوارتر خواهد کرد.

دانشگاه شهید بهشتی از همه نهاد‌های علمی، رسانه‌ها و جامعه بین‌المللی خواست که با بازتاب واقعیت این حمله و سایر اقدامات بزدلانه دشمنان خبیث آمریکایی - صهیونیستی علیه مراکز غیرنظامی، آموزشی و درمانی، سکوت در برابر رفتار‌های خصمانه، ضدانسانی و ضدعلم را پایان دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.