طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی نوروزی دامپزشکی با ۱۸ هزار بازرسی پایان یافت

  • کد خبر: ۴۰۳۸۳۵
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۳
طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی نوروزی دامپزشکی با ۱۸ هزار بازرسی پایان یافت
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت:طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی نوروزی دامپزشکی با ۱۸ هزار بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در خراسان رضوی به کار خود پایان داد.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

محمود جوادی نژاد روز شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر افزود: در طرح تشدید نظارت‌های نوروزی دامپزشکی در استان خراسان رضوی، گروه‌های نظارتی این اداره کل، ۱۸ هزار و ۲۱۹ مورد بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام دادند و طی همین مدت، ۶۷ پرونده برای متخلفین تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شد.

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی اظهار کرد: در مدت اجرای طرح فوق، با بررسی و رصد دقیق صورت گرفته از سوی بازرسان دامپزشکی در اقصی نقاط استان حدود ۷۰ تن فرآورده غیر بهداشتی ضبط و حدود هشت تن فرآورده خام دامی بعد از بازرسی ارگانولپتیکی وانجام ازمایشات تشخیصی غیر قابل مصرف انسانی تشخیص داده شد و معدوم گردید.

وی بیان کرد: در طرح مذکور که از ۲۹ بهمن ماه سال گذشته آغاز شده بود و تا پایان تعطیلات نوروز ادامه داشت؛ ۱۰۳ اکیپ نظارتی حضور داشتند که با توجه به وظیفه مندی دامپزشکی نسبت به نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کارشناسان این اداره کل و ۳۳ شبکه دامپزشکی تابعه، رستوران‌های بین‌راهی و درون شهری، سردخانه‌های مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانه‌ها، هتل‌ها و مهمانسراها، بیمارستان‌ها و ... را به طور مستمر بازدید کردند.

جوادی نژاد یادآور شد: طی مدت مذکور، نظارت بر ذبح و کشتار بیش از ۱۵۷ هزار دام سبک و سنگین از سوی کارشناسان دامپزشکی و دامپزشکان مستقر در کشتارگاه‌های دام استان انجام و در نتیجه، استحصال ۶۸۵۰ تن گوشت قرمز را شاهد بودیم و در همین مدت در کشتارگاه‌های طیور خراسان رضوی نیز، با نظارت بهداشتی دامپزشکی، بیش از ۱۱ میلیون قطعه طیور ذبح شده و درنتیجه ۲۳ هزار تن گوشت مرغ نیز استحصال شده است.

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی در پایان ضمن اعلام قدردانی از تمامی واحد‌های تولید و نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، این همکاری که در شرایط جنگی انجام شده را تضمین کننده چرخه ایمن سلامت و امنیت غذایی دانست و گفت: با همکاری‌های انجام شده، امسال هیچ کمبودی در عرضه گوشت و مرغ در مشهد و استان دیده نشد.

یادآور می‌شود شماره تلفن ۱۵۱۲ و نیز سامانه ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ آماده دریافت گزارش‌های مردمی در خصوص تخلفات در زمینه‌های تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.