با دعوت از هنرمندان، چراغ تئاتر را روشن نگه داریم

  • کد خبر: ۴۰۵۷۸۱
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۳
با دعوت از هنرمندان، چراغ تئاتر را روشن نگه داریم
یک تهیه‌کننده تئاتر گفت: از سوی خانه تئاتر، اداره کل هنر‌های نمایشی و در راس همه اینها، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بحث حمایت از این هنرمندان را شروع و از اجرا‌ها حمایت کنند. باید به این سمت حرکت کرد تا چراغ تئاتر همچنان روشن بماند به شرطی که ارگان‌های مرتبط از گروه‌های تئاتری‌ها دعوت به عمل آورند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ داود نامور اظهار کرد: در شرایط کنونی تقریبا همه سالن‌های تئاتر تعطیل است و تا آتش‌بس قطعی و شرایط آرام نشود، گروه‌ها از اجرا در سالن‌ها استقبالی نمی‌کنند، اما وقت آن رسیده است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل هنر‌های نمایشی و معاون هنری وزیر با همان فرمان قبلی که در حمایت از تئاتر پیش می‌رفتند همچنان به مسیر خود ادامه دهند، اما فقط این حمایت، مالی نیست و فضا باید به آرامش برسد.

 مدیر عمارت نوفل لوشاتو  افزود: در صورتی که فضا به آرامش برسد و حمایت‌های لازم از سوی دولت را داشته باشیم، موافقان و مخالفان به اجرای نمایش روی صحنه روی خواهند آورد و فقط موضوع، جنگ نیست و گروه‌ها با هر موضوعی می‌توانند اجرا کنند.

نامور تصریح کرد: بخش قابل توجهی از تئاتری‌ها معیشتی به غیر از مسیر تئاتر ندارند و در زمان جنگ در شرایط سختی به سر برده‌اند، باید از آنها دعوت کنند چرا که برخی از تئاتری‌ها در تامین هزینه‌های روزمرگی خود نیز با مشکل مواجه شده‌اند.

وی گفت: از سوی خانه تئاتر، اداره کل هنر‌های نمایشی و در راس همه اینها، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بحث حمایت از این هنرمندان را شروع و از اجرا‌ها حمایت کنند. باید به این سمت حرکت کرد تا چراغ تئاتر همچنان روشن بماند به شرطی که ارگان‌های مرتبط از گروه‌های تئاتری‌ها دعوت به عمل آورند.

نامور اظهار کرد: اگر حمایت نشود و بخشی از این گروه‌ها به فعالان عرصه تئاتر کمک نکنند، در این وضعیت سخت، این افراد به صحنه‌های تئاتر برای اجرا نمی‌روند. به عنوان مسئول صنفی در حوزه تئاتر، با تک تک بچه‌های تئاتر گفت‌و‌گو کردیم و مشتاق هستند که اجرا داشته باشند، اما باید حمایت توسط مسئولان شکل گیرد و از گروه‌ها حمایت شود که اگر این اتفاق رخ دهد به زودی اجرا‌ها شروع می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به استقبال خوب تماشاگران، در تماس‌هایی که این افراد داشتند، علاوه بر دلتنگی برای صحنه‌های تئاتر، دوست دارند این فعالیت‌های هنری همچون گذشته ادامه داشته باشد.

وی افزود: هر بخشی از بچه‌های تئاتر تفکر و اندیشه‌ای دارند، به طور قطع همه، طرفداران وطن هستند و شعاری که می‌دهند حمایت از وطن است و کسی دوست ندارد در کشورش جنگی اتفاق بیفتد و تجاوزی رخ دهد، اما بحث اعتراض‌ها و معیشت تئاتر را هم نمی‌شود نادیده گرفت.

او تصریح کرد: با وجود همه اعتراض‌ها، اما همگی حامی ایران و وطن هستند و امید است با آرام شدن شرایط، شاهد اجرا‌های تئاتر در کشور باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.