طرح «تو رهبر کتابخوان امتی»؛ روایت‌هایی از رهبر شهید

  • کد خبر: ۴۰۵۸۶۷
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۶
طرح «تو رهبر کتابخوان امتی»؛ روایت‌هایی از رهبر شهید
طرح «تو رهبر کتابخوان امتی» با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و آشنایی توسط مدیریت امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی‌هنری شهرداری تهران در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، طرح «تو رهبر کتابخوان امتی» که با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و آشنایی توسط مدیریت امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی در حال اجراست، بیشتر با سیره و شخصیت شهید سیدعلی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، برگزار می‌شود.

در این طرح، گزیده‌هایی کوتاه از کتاب‌هایی که به زندگی، مبارزات و دیدگاه‌های ایشان می‌پردازند، در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. این محتوا‌ها از طریق کانال «هم‌کتاب» در پیام‌رسان بله به نشانی @hamketab ۱۴۰۴ منتشر و بازنشر می‌شوند.

تاکنون بخش‌هایی از کتاب‌هایی، چون «خون دلی که لعل شد»، «شرح اسم»، «بر تبعید»، «آقای ایرانشهر» و «مرگ تاجرانه» در این کانال ارائه شده است.

آثار انتخاب‌شده در این طرح، به مرور زندگی مبارزاتی رهبر انقلاب در سال‌های پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین برخی دیدگاه‌ها و اندیشه‌های ایشان می‌پردازند. تولید محتوای این مجموعه با همکاری جمعی از کارشناسان حوزه کتاب و فعالان فرهنگی انجام شده و همچنان ادامه دارد.

طرح «تو رهبر کتابخوان امتی» به همت مدیریت امور کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی‌هنری از اسفندماه گذشته آغاز شده و تاکنون با بررسی بیش از ۵ هزار صفحه کتاب، به فعالیت خود ادامه داده است.

عنوان این طرح از سروده نصیبا مرادی برگرفته شده است:

«تو رهبر کتابخوان امتی

که خوانده‌ای برای مان

ورق ورق

حماسه را»

همچنین توجه و تأکید آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای بر موضوع مطالعه، از وجوه برجسته شخصیتی ایشان به شمار می‌رفت؛ به‌گونه‌ای که علاوه بر سخنرانی‌ها، با نگارش و انتشار یادداشت‌ها و تقریظ‌های متعدد، نقش مهمی در ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه ایفا کردند. در طول سال‌های فعالیت ایشان، بیش از یکصد کتاب مورد توجه و تأکید قرار گرفته است.

منبع: آنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.