افتتاح مرکز جامع سلامت بدون تجهیزات!

  • کد خبر: ۴۰۶۷
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۷
افتتاح مرکز جامع سلامت بدون تجهیزات!
«ساختمان مرکز جامع سلامت ۲» بدون تجهیزات پزشکی در یکی از مناطق پیرامونی شهر مشهد افتتاح شد

ملیحه فلاح - با آغاز هفته دولت، حجم افتتاحیه‌ها و کلنگ‌زنی طرح‌های مختلف عمرانی به یک‌باره با افزایش چشمگیری روبه‌رو شده است و این روزها همه دستگاه‌ها قصد دارند تا فعالیت‌های خود در زمینه‌های مختلف را اطلاع‌رسانی کنند و در معرض دید عموم قرار دهند؛ اما حجم بالای افتتاحیه‌ها و در بعضی موارد شوهای تبلیغاتی در این هفته به اندازه‌ای است که گاهی موجب ناهماهنگی بین دستگاهی و گاهی انجام افتتاحیه‌های ناقص یک پروژه می‌شود. روز گذشته هم خبرنگاران شاهد یکی از همین‌گونه افتتاحیه‌های تشریفاتی بودند و خبر بهره‌برداری «مرکز جامع سلامت2 مشهد» را بدون تجهیزات و ادوات لازم پزشکی در حاشیه این شهر به ثبت رساندند. روز گذشته ساختمان مرکز جامع سلامت2 در خیابان حر9 بدون تجهیزات از سوی اداره‌کل راه‌وشهرسازی افتتاح شد و در اختیار دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد به‌عنوان بهره‌بردار قرار گرفت. بر اساس اطلاعات خبرنگار ما، این مرکز قرار است هفته آینده و پس از تجهیز، یک‌بار دیگر از سوی دانشگاه علوم‌پزشکی بهره‌برداری شود. به گفته مدیرکل راه‌وشهرسازی خراسان‌رضوی، زمین این مرکز 300مترمربع است که در 4طبقه با زیربنای 760مترمربع ساخته شده است. محمدرضا اخوان‌عبدالهیان افزود: مرکز جامع سلامت2 با هزینه 960میلیون تومان از سوی اداره‌کل راه‌وشهرسازی احداث و برای بهره‌برداری در اختیار دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد قرار داده شده است. مدیر توسعه شبکه‌های بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی نیز در ادامه با اشاره به جمعیت یک‌میلیون و 250هزار نفری جمعیت حاشیه شهر گفت: بر اساس طرح گسترش شبکه بهداشت، 122پایگاه بهداشت و 45مرکز خدمات جامع سلامت برای این مناطق در نظر گرفته شده است.
به گفته محمدحسن درخشان، اعتبار «مرکز جامع سلامت2 سیدی» از محل ستاد بازآفرینی محله‌های ناپایدار استانداری تأمین شده است.
وی با بیان اینکه زمین این مرکز از سوی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد خریداری شده است، گفت: در همین راستا ساختمانی در حدود 800مترمربع از سوی اداره‌کل راه‌وشهرسازی در این محل ساخته شد. مدیر توسعه شبکه‌های بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی هدف و رویکرد این مرکز را ارائه خدمات مراقبتی و سرپایی دانست و افزود: مرکز جامع سلامت2 از سال93 در یک ساختمان استیجاری فعال بوده است و نیروهای خدمت‌رسان در این مرکز از طریق بخش غیردولتی جذب شده‌اند.
درخشان اظهار کرد: تجهیزات این مرکز هفته آینده به ساختمان جدید انتقال داده خواهد شد و پس از آن آماده خدمت‌رسانی در حوزه‌های دندان‌پزشکی، مشاوره، تغذیه، بهداشت زیست‌محیطی و مراقبان سلامت خواهیم بود. این مراسم با حضور حسن جعفری، معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان‌رضوی و سیدمحمدرضا هاشمی، فرماندار مشهد، برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.