۶ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند (۲۸ فروردین ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۷۴۸۵
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۳
۶ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند (۲۸ فروردین ۱۴۰۵)
رسانه‌های صهیونیستی از زخمی شدن ۶ نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در پی انفجار یک بمب کارگذاری شده در ساختمانی در جنوب لبنان، شش نظامی صهیونیست زخمی شدند.

بر اساس اعلام این رسانه ها، این بمب در ساختمانی نزدیک محل استقرار نیرو‌های ارتش صهیونیستی منفجر شده و مجروحان برای درمان به بیمارستان منتقل شده‌اند.

جزئیات منتشر شده حاکی است که سه نفر از مجروحان به بیمارستان بیلینسون در داخل اراضی اشغالی منتقل شده‌اند که حال یکی از آنها وخیم و دو نفر دیگر متوسط گزارش شده است.

همچنین سه مجروح دیگر به بیمارستان رمبام حیفا در داخل اراضی اشغالی انتقال یافته‌اند که وضعیت یک نفر از آنها وخیم و دو نفر دیگر متوسط اعلام شده است.

رژیم اسرائیل از دوم ماه مارس (۱۱ اسفند) جنگ تجاوزگرانه خود علیه لبنان را به راه انداخت که با پاسخ شدید مقاومت لبنان رو‌به‌رو شد.

پنجشنبه شب همزمان با اعلام «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، آتش بس ۱۰ روزه‌ای بین لبنان و رژیم صهیونیستی از ساعت ۱۲:۳۰ بامداد جمعه به وقت تهران (۵ بعدازظهر پنجشنبه به وقت شرق آمریکا) وارد مرحله اجرایی شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.