حمله نیروی زمینی سپاه به محل اختفای گروهک‌های تجزیه‌طلب در اقلیم کردستان عراق | هلاکت و زخمی شدن هشت تروریست

  • کد خبر: ۴۰۷۸۰۷
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۸
حمله نیروی زمینی سپاه به محل اختفای گروهک‌های تجزیه‌طلب در اقلیم کردستان عراق | هلاکت و زخمی شدن هشت تروریست
قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از حمله پهپادی دقیق رزمندگان اسلام به محل اختفای اعضای گروهک تروریستی دموکرات در منطقه جیژنکان و بالیسان در اقلیم کردستان عراق خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز متن اطلاعیه‌ای که قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)، نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در این خصوص صادر کرده، به شرح ذیل است:

انا من المجرمین منتقمون

در پی رصد موثر اطلاعاتی، محل اختفای اشرار گروهک تروریستی دموکرات در منطقه جیژنکان و بالیسان در اقلیم کردستان شناسایی و توسط رزمندگان سلحشور قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) نیروی زمینی سپاه مورد اصابت دقیق پهپاد‌های انتحاری قرار گرفت.

در این عملیات سه نفر از اشرار به نام منطقه کشته و پنج نفر هم به شدت زخمی شده‌اند(آن‌ها از عوامل اصلی ترور شهید مهدی سلماسی از نیرو‌های خدوم فراجا در سال ۱۳۹۶ در شهرستان پیرانشهر بودند).

شناسایی سایر قاتلان در دستور کار قرار دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.