اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟ نظارت‎های دقیق‌تر بر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم آرایشی بطری‌های نوشیدنی در آزمون بهداشت مردود شدند استرداد کلاهبردار ۳۵۰ میلیاردی به کشور فراسالمندی در انتظار کشور | یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را شاخص‌های اساسی جمعیت‌شناسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش دما از ابتدای هفته آینده واریز معوقات فروردین بازنشستگان سایر سطوح تامین اجتماعی چه زمانی است؟ معاون استاندار خراسان رضوی: ۸۰ درصد مسائل امنیتی با رویکرد‌های اجتماعی حل می‌شود حفاظت تمام عیار سازمان محیط زیست از گونه مرال‌ها | ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده ممنوع شد تحصیل بیش از ۱۵ درصد دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی | نقش این مدارس در توسعه عدالت آموزشی چیست؟ واگذاری پناهگاه کوه سبلان به بخش خصوصی تصویب شد شروط ایجاد سابقه تحصیلی برای رشته‌های فنی‌ حرفه‌ای و کار دانش + جزئیات ابطال مصوبه بانک سپه | پرداخت مزایا به کارمندان مشروط به رضایت مدیر نیست نامه بازنشستگان درباره تغییرات مکرر در مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری کودکستان‌ها برای دریافت ابلاغیه شهریه فقط تا ۲۰ شهریور مهلت دارند | صدور مجوز فعالیت تنها درصورت دریافت ابلاغیه انتقاد زهرا شمسایی، رتبه یک کنکور انسانی به پذیرش دانشگاه‌ها با امتحانات نهایی | زیرساخت‌ها آماده نیست پیمان نخبگان علمی دانشگاه‌ها با مقام معظم رهبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) فیزیوتراپی چگونه به بیماران‌ ام اس کمک می‌کند؟ دانش‌آموزان مدال‌آور ورزشی بدون آزمون در دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند نظارت بهداشتی بیش از ۳۰۰ بازرس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هفته سوم شهریور آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، امروز (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | ظرفیت حدودی دانشگاه‌ها چقدر است؟ آموزش و پرورش درپی اجرای طرح مدرسه‌محوری + جزئیات طرح توزیع کتب درسی ۶ میلیون دانش‌آموز در مدارس | جاماندگان ثبت‌نام کتب درسی سریع‌تر اقدام کنند اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای هولناک خودکشی پسر و دختر عاشق در سد گتوند شوشتر +عکس

  • کد خبر: ۴۰۹۱۲
  • ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۰
ماجرای هولناک خودکشی پسر و دختر عاشق در سد گتوند شوشتر +عکس
خودروی پژو پارس از دیواره ۶۰ متری سد گتوند سقوط کرد و در حالی که زن و مرد جوانی سرنشین آن بودند به عمق سی متری آب داخل سد سقوط کرد. ساعتی بعد جسد زوج جوان از آب بیرون کشیده شد.
به گزارش شهرآرانیوز، چند روز قبل نزدیکی ظهر بود که کارکنان تاسیسات لوله‌ای گاز و نفت روی پل لالی در تماس با پلیس و نیرو‌های هلال احمر سقوط یک خودرو به داخل سد گتوند را گزارش دادند.
 
ماجرای هولناک خودکشی پسر و دختر عاشق درسد گتوند شهر شوشتر

بلافاصله نیرو‌های امداد و نجات از هیئت اجرایی غریق نجاتی شهرستان مسجد سلیمان برای امداد رسانی به محل حادثه اعزام شدند و عملیات جستجو را در سد آغاز کردند. این در حالی بود که ماموران پلیس هم در محل حاضر شده بودند.
 

خودرو سه طبقه گارد ریل را شکست

 
شاهدان ماجرا در اولین اظهارات خود به ماموران پلیس گفتند: «در حال کار روی پل لالی بودیم که دیدیم یک خودرو پژو پارس با سرعت زیاد از روی این پل که شهرستان لالی را به مسجد سلیمان وصل می‌کند، عبور می‌کرد. خودرو با همان سرعت به سد نزدیک شد و سه طبقه گارد ریل بتنی را تخریب کرد. زمانی که خودرو داشت از روی گارد ریل عبور می‌کرد صدای مهیبی شبیه انفجاز در اثر برخورد خودرو با گارد ریل به گوش می‌خورد، اما باز هم خودرو متوقف نشد. حتی از یک تپه بیست متری هم بالا رفت و بعد از آن دیگر نتوانستیم مسیر حرکت خودرو را ببینیم. اما، چون پشت این خودرو سد است قطعا خودرو داخل آب افتاده است.»

ماموران در بررسی اولیه با توجه به گفته‌های شاهدان، مسیر حرکت احتمالی خودرو را مورد بررسی قرار دادند. خط ترمز به جا مانده از خودرو گواه آن بود که پژو به داخل سد سقوط کرده است.

عملیات جستجو آغاز شد وچهار ساعت بعد از وقوع حادثه، غواصان پیکر بی جان زن و مرد جوان را که سرنشین خودرو بودند از عمق سی متری آب بیرون آوردند.

برخی منابع محلی اظهار داشتند که زن ومرد جوان قصد ازدواج با هم را داشتند، اما خانواده‌های آن‌ها مخالف بودند. محلی‌ها معتقدند همین موضوع سبب اقدام زن ومرد جوان به خودکشی شده است.

حسنوند رئیس هیئت اجرائیات شنا در مورد عملیات جستجوی غواصان گفت: «سد گتوند در حوزه رود کارون است و اداره آب و برق استان مسئول حوادث این رودخانه است. برای همین هلال احمر مسئولیت حوادث اینم منطقه را بر عهده نمی‌گیرد. هیئت اجراییات شنا با دستور دادستانی برای عملیات جستجو وارد عمل شده بودند. خورو از دیواره ۶۰ متری سد سقوط کرده بود و بعد به عمق سی متری آب فرو رفته بود.»
 

دادستان چه گفت؟

 
علی اسکندری دادستان مسجدسلیمان در مورد علت این حادثه گفت:دو قربانی از اهالی شهرستان شوشتر بودند. هر چند شواهد ماجرا حاکی از این است که احتمال خودکشی محتمل است، اما در مورد علت دقیق بروز این حادثه هنوز نمی‌توان به طور قطعی نظر داد. پلیس کارشناس تصادفات در حال بررسی علت دقیق حادثه است.

منبع:رکنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->