گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد قرارداد کار معین برای ۳۲ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی از مهر ۱۴۰۴ اجرا می‌شود جاده چالوس مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت شهریه در مدارس هیئت امنایی پذیرش شکست مهم‌ترین درسی است که دانش آموز در مدرسه باید یاد بگیرد رأی پرونده قتل مرحومه «الهه حسین‌نژاد» صادر شد وقتی مرگ پُست می‌شود | ۱۱ باند فروش مواد در شبکه‌های اجتماعی لو رفتند آمادگی ۱۱۸ بیمارستان در مناطق مرزی برای خدمت‌رسانی در اربعین توصیه رئیس اورژانس کشور برای سفر ایمن زائران اربعین ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی انواع دارو‌های بیماران خاص در فصل تابستان در مشهد ۱۸ کشته و ۵۰ نفر مفقود در حادثه غرق شدن کشتی در شرق لیبی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی شود کشف ۹۵ تُن مواد مخدر و انهدام ۷۰۰ باند | سرکرده باند ملقب به «دیوانه کویر» به هلاکت رسید طلای جهانی در دستان نوجوان مشهدی | گفت‌وگو با علی‌اکبر نوراللهی، افتخار زیست‌شناسی ایران چه کسانی می‌توانند بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان بروند؟ + جزئیات آیا خط ۲ مترو اصفهان از وسط مسجد جامع رد می‌شود؟ وضعیت بسیار نگران‌کننده تأمین آب مشهد | تنش آبی مشهد به مرز بحرانی رسید؛ فقط ۶ درصد آب در سد دوستی باقی مانده است هشدار نماینده مجلس درمورد خشک شدن رودخانه قزل‌اوزن کردستان وعده معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درمورد سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ مهارت‌محوری دانش آموزان در دستورکار آموزش و پرورش
سرخط خبرها

در شرایط کرونا فروش کدام صندلی‌های هواپیما مجاز است؟

  • کد خبر: ۴۰۹۸۸
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
در شرایط کرونا فروش کدام صندلی‌های هواپیما مجاز است؟
معاونان وزرای راه و شهرسازی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر سرتغییر پروتکل بهداشتی مسافرگیری در پروازها و امکان فروش همه صندلی‌های هواپیما توافق کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از وزارت راه و شهرسازی، در نشست کمیته پیشگیری از آلودگی ناوگان حمل و نقل و مراکز تجمع مسافران ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که با حضور شهرام آدم نژاد معاون حمل و نقل و جانشین وزیر در ستاد مدیریت بحران و معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، تصمیمات جدید در خصوص پذیرش مسافر در ناوگان هوایی کشور ابلاغ گردید.

شهرام آدم نژاد با اشاره به برگزاری جلسه کمیته حمل و نقل ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اذعان کرد: با توجه به توضیحات ارائه شده به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص قابلیت‌های سیستم تهویه هواپیما در تصفیه مداوم هوای داخل کابین این وزارتخانه با افزایش ظرفیت پذیرش مسافر در داخل هواپیما با انجام تعهداتی از سوی وزارت راه و شهرسازی موافقت کرد.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی یکی از دستگاه‌های پیشگام در مقابله با شیوع ویروس کرونا بوده که خوشبختانه از همان ابتدا همکاری همه جانبه ای توسط خانواده این وزارتخانه با وزارت بهداشت صورت گرفته است؛ بنابراین تبعیت از مصوبات ستاد ملی از یک سو و لزوم هماهنگی با رفتارهای جامعه هوانوردی بین الملل از سوی دیگر، دو اولویت مهم ما در شرایط وجود کرونا در بخش هوایی بوده است.

آدم نژاد در شرح جزئیات پروتکل جدید ترددهای مسافران بخش هوایی گفت: بر اساس این پروتکل بهداشتی جدید، افزایش ظرفیت پذیرش مسافر داخل هواپیما به شرط خالی ماندن دو ردیف صندلی انتهایی هواپیما، استفاده از ماسک توسط مسافران در طول سفر و روشن بودن سیستم تهویه هواپیما بر روی زمین بلامانع است.

وی تأکید کرد: همچنین مقرر شد به منظور پایش کیفیت هوای کابین، به صورت دوره‌ای نمایندگان وزارت بهداشت اقدام به نمونه برداری از هوای داخل کابین کنند. ضدعفونی کردن و استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی در کلیه گلوگاه‌ها در ترمینال‌ها و همچنین اتوبوس‌های انتقال مسافرین کما فی السابق توسط کلیه مسافران، کارکنان و مستقبلین الزامی است و بنا به مجازات‌های در نظر گرفته شده با متخلفین برخورد خواهد شد.

پیش از این به دستور وزیر راه و شهرسازی، شرکت‌های هواپیمایی به دلیل مبارزه با شیوع کرونا، ملزم به فروش تنها ۶۰ درصد ظرفیت هواپیماها بودند که با مصوبه اخیر کمیته حمل و نقل ستاد ملی مبارزه با کرونا، ایرلاین‌ها می‌توانند همه ظرفیت پروازی خود به استثنای دو ردیف آخر هر هواپیما را به فروش برسانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->