چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست
سرخط خبرها

پرواز به کشور ترکیه هنوز قطعی نشده است

  • کد خبر: ۴۱۰۱۵
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
پرواز به کشور ترکیه هنوز قطعی نشده است
دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: انجام پرواز به کشور ترکیه هنوز قطعی نشده، چرا که مسئولان ترکیه هنوز با قطعیت این موضوع را اعلام نکرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی، با بیان اینکه در خصوص انجام پروازهای کشور ترکیه هیچ قطعیتی وجود ندارد، گفت: در مورد انجام پروازهای خارجی به ترکیه هنوز مسئولان ترکیه با قطعیت این موضوع را اعلام نکرده‌اند، بنابراین مسافران برای خرید بلیت در این بخش نباید عجله کنند.

او ادامه داد: هنوز پرواز کشورهای ترکیه به ایران هم قطعی نشده و پیش از این مقرر شده بود پرواز های ترکیش ایر از یازدهم شهریورماه انجام شود اما هنوز این موضوع هم قطعی نشده است.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با اشاره به اینکه پروازهای خاص و محدود به این کشور برای اتباع این کشور انجام می شود، اظهار کرد: در صورتی که پرواز ترکیه به ایران انجام شود، باید پروازهای ایران به کشور ترکیه هم انجام شود و این رفت و آمد باید دو طرفه باشد.

او اظهار کرد: هم اکنون به صورت محدود پرواز انجام می شود اما هنوز پروازهای برنامه‌ای به این کشور انجام نمی شوند.

سامانی در مورد پروازهای دیگر به کشور عراق هم گفت: مقرر شده پرواز به کشور عراق و به شهر بصره برای جا به جایی اتباع انجام شود اما برای انجام پرواز به نجف هیچ برنامه ای وجود ندارد و  دو کشور ایران و عراق در حال رایزنی در این بخش هستند.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: پرواز به کشور اسپانیا هم آغاز شده و در حال حاضر بخش عمده ای از پروازها به کشورهای اروپایی انجام می‌شود.

سامانی همچنین در مورد وضعیت فاصله‌گذاری اجتماعی در بخش هوایی کشور هم گفت: فاصله گذاری های اجتماعی در بخش حمل و نقل هوایی تنها مربوط به خالی بودن دو ردیف آخر صندلی ها است و در سایر بخش ها هم به دلیل آنکه هر سه دقیقه یکبار سیستم های تهویه هوای داخل کابین را پاکسازی می‌کنند، بنابراین در بخش حمل و نقل هوایی مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

سامانی بیان کرد: در حال حاضر استفاده از ماسک در تمامی بخش ها رعایت می شود و در صورتی که مسافری ماسک نزده باشد به او تذکر داده می شود و همچنین به صورت کامل و مداوم ضدعفونی در ناوگان هوایی انجام می شود و تمامی شیوه نامه های بهداشتی و دستور العمل های وزارت بهداشت رعایت می شود.

او ادامه داد: در تمامی بخش های فرودگاهی و گیت های مسافری  هم فاصله گذاری های اجتماعی رعایت می شود و مسافران در صورت رعایت نکردن با تذکر بازرسان و ماموران مواجه می شوند.

سامانی در پایان تصریح کرد: میزان جا به جایی مسافران در بخش هوایی کاهش یافته اما در ایام تعطیل ممکن است در برخی از مسیرها تردد بیشتر شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->