۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان
سرخط خبرها

پرواز به کشور ترکیه هنوز قطعی نشده است

  • کد خبر: ۴۱۰۱۵
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
پرواز به کشور ترکیه هنوز قطعی نشده است
دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: انجام پرواز به کشور ترکیه هنوز قطعی نشده، چرا که مسئولان ترکیه هنوز با قطعیت این موضوع را اعلام نکرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی، با بیان اینکه در خصوص انجام پروازهای کشور ترکیه هیچ قطعیتی وجود ندارد، گفت: در مورد انجام پروازهای خارجی به ترکیه هنوز مسئولان ترکیه با قطعیت این موضوع را اعلام نکرده‌اند، بنابراین مسافران برای خرید بلیت در این بخش نباید عجله کنند.

او ادامه داد: هنوز پرواز کشورهای ترکیه به ایران هم قطعی نشده و پیش از این مقرر شده بود پرواز های ترکیش ایر از یازدهم شهریورماه انجام شود اما هنوز این موضوع هم قطعی نشده است.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با اشاره به اینکه پروازهای خاص و محدود به این کشور برای اتباع این کشور انجام می شود، اظهار کرد: در صورتی که پرواز ترکیه به ایران انجام شود، باید پروازهای ایران به کشور ترکیه هم انجام شود و این رفت و آمد باید دو طرفه باشد.

او اظهار کرد: هم اکنون به صورت محدود پرواز انجام می شود اما هنوز پروازهای برنامه‌ای به این کشور انجام نمی شوند.

سامانی در مورد پروازهای دیگر به کشور عراق هم گفت: مقرر شده پرواز به کشور عراق و به شهر بصره برای جا به جایی اتباع انجام شود اما برای انجام پرواز به نجف هیچ برنامه ای وجود ندارد و  دو کشور ایران و عراق در حال رایزنی در این بخش هستند.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: پرواز به کشور اسپانیا هم آغاز شده و در حال حاضر بخش عمده ای از پروازها به کشورهای اروپایی انجام می‌شود.

سامانی همچنین در مورد وضعیت فاصله‌گذاری اجتماعی در بخش هوایی کشور هم گفت: فاصله گذاری های اجتماعی در بخش حمل و نقل هوایی تنها مربوط به خالی بودن دو ردیف آخر صندلی ها است و در سایر بخش ها هم به دلیل آنکه هر سه دقیقه یکبار سیستم های تهویه هوای داخل کابین را پاکسازی می‌کنند، بنابراین در بخش حمل و نقل هوایی مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

سامانی بیان کرد: در حال حاضر استفاده از ماسک در تمامی بخش ها رعایت می شود و در صورتی که مسافری ماسک نزده باشد به او تذکر داده می شود و همچنین به صورت کامل و مداوم ضدعفونی در ناوگان هوایی انجام می شود و تمامی شیوه نامه های بهداشتی و دستور العمل های وزارت بهداشت رعایت می شود.

او ادامه داد: در تمامی بخش های فرودگاهی و گیت های مسافری  هم فاصله گذاری های اجتماعی رعایت می شود و مسافران در صورت رعایت نکردن با تذکر بازرسان و ماموران مواجه می شوند.

سامانی در پایان تصریح کرد: میزان جا به جایی مسافران در بخش هوایی کاهش یافته اما در ایام تعطیل ممکن است در برخی از مسیرها تردد بیشتر شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->