۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرواز به کشور ترکیه هنوز قطعی نشده است

  • کد خبر: ۴۱۰۱۵
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
پرواز به کشور ترکیه هنوز قطعی نشده است
دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: انجام پرواز به کشور ترکیه هنوز قطعی نشده، چرا که مسئولان ترکیه هنوز با قطعیت این موضوع را اعلام نکرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی، با بیان اینکه در خصوص انجام پروازهای کشور ترکیه هیچ قطعیتی وجود ندارد، گفت: در مورد انجام پروازهای خارجی به ترکیه هنوز مسئولان ترکیه با قطعیت این موضوع را اعلام نکرده‌اند، بنابراین مسافران برای خرید بلیت در این بخش نباید عجله کنند.

او ادامه داد: هنوز پرواز کشورهای ترکیه به ایران هم قطعی نشده و پیش از این مقرر شده بود پرواز های ترکیش ایر از یازدهم شهریورماه انجام شود اما هنوز این موضوع هم قطعی نشده است.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با اشاره به اینکه پروازهای خاص و محدود به این کشور برای اتباع این کشور انجام می شود، اظهار کرد: در صورتی که پرواز ترکیه به ایران انجام شود، باید پروازهای ایران به کشور ترکیه هم انجام شود و این رفت و آمد باید دو طرفه باشد.

او اظهار کرد: هم اکنون به صورت محدود پرواز انجام می شود اما هنوز پروازهای برنامه‌ای به این کشور انجام نمی شوند.

سامانی در مورد پروازهای دیگر به کشور عراق هم گفت: مقرر شده پرواز به کشور عراق و به شهر بصره برای جا به جایی اتباع انجام شود اما برای انجام پرواز به نجف هیچ برنامه ای وجود ندارد و  دو کشور ایران و عراق در حال رایزنی در این بخش هستند.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفت: پرواز به کشور اسپانیا هم آغاز شده و در حال حاضر بخش عمده ای از پروازها به کشورهای اروپایی انجام می‌شود.

سامانی همچنین در مورد وضعیت فاصله‌گذاری اجتماعی در بخش هوایی کشور هم گفت: فاصله گذاری های اجتماعی در بخش حمل و نقل هوایی تنها مربوط به خالی بودن دو ردیف آخر صندلی ها است و در سایر بخش ها هم به دلیل آنکه هر سه دقیقه یکبار سیستم های تهویه هوای داخل کابین را پاکسازی می‌کنند، بنابراین در بخش حمل و نقل هوایی مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

سامانی بیان کرد: در حال حاضر استفاده از ماسک در تمامی بخش ها رعایت می شود و در صورتی که مسافری ماسک نزده باشد به او تذکر داده می شود و همچنین به صورت کامل و مداوم ضدعفونی در ناوگان هوایی انجام می شود و تمامی شیوه نامه های بهداشتی و دستور العمل های وزارت بهداشت رعایت می شود.

او ادامه داد: در تمامی بخش های فرودگاهی و گیت های مسافری  هم فاصله گذاری های اجتماعی رعایت می شود و مسافران در صورت رعایت نکردن با تذکر بازرسان و ماموران مواجه می شوند.

سامانی در پایان تصریح کرد: میزان جا به جایی مسافران در بخش هوایی کاهش یافته اما در ایام تعطیل ممکن است در برخی از مسیرها تردد بیشتر شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->