زلزله منطقه فاریاب کرمان جمعیت هلال احمر را به حال آماده‌باش کامل درآورد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) زلزله فاریاب کرمان را لرزاند (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) فوت ۶۵۶ نفر در تصادفات ۱۷ روز ابتدایی شهریور در جاده‌های کشور یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا توزیع شد | قیمت واکسن وارداتی چقدر است؟ فساد جدید کشف شده در حوزه واردات تلفن همراه | جا زدن آیفون بجای شیائومی آیا مدارس در مهر ماه غیر حضوری آغاز خواهند شد؟ افزایش ۳۲ تا ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد انسولین «نوورپید» در مشهد پیدا نمی‌شود | دیابتی‌های مشهدی، قربانی داروخانه‌های منتخب مجروحیت ۲ جنگلبان در حمله به پاسگاه یگان حفاظت منابع طبیعی در اسالم انتقاد‌ها از رواج «تولد در تاریخ رُند» در کشور | نرخ سزارین در ایران بالاست پیش بینی آب و هوا در ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ | کاهش دما در نوار شمالی کشور نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله
سرخط خبرها

آمار کرونا در ایران ۱۰ شهریور | ۱۰۹ نفر دیگر فوت و ۵۷۳ نفر بستری شدند

  • کد خبر: ۴۱۰۴۹
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸
آمار کرونا در ایران ۱۰ شهریور | ۱۰۹ نفر دیگر فوت و ۵۷۳ نفر بستری شدند
سخنگوی وزارت بهداشت جدیدترین موارد شناسایی و فوتی ناشی از کروناویروس در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۶۴۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۷۳ نفر از آنها بستری شدند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۷۵ هزار و ۲۱۲ نفر رسید.

لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۱ هزار و ۵۷۱ نفر رسید.

وی گفت: خوشبختانه تا کنون ۳۲۳ هزار و ۲۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته لاری، ۳۷۲۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: تا کنون سه میلیون و ۲۳۱ هزار و ۱۱۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

آمار کرونا در ایران ۱۰ شهریور | ۱۰۹ نفر دیگر فوت و ۵۷۳ نفر بستری شدند

 

به گفته وی، بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری همچنین افزود: همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

وی در تشریح وضعیت بیماری در استان چهارمحال و بختیاری گفت: این استان شاهد خیز ضعیف بیماری در اسفندماه سال گذشته و خیز نسبتا متوسط در فروردین ماه امسال بود و در اردیبهشت ماه همسو با سایر استانهای کشور شاهد افت نسبی در تعداد موارد بیماری در این استان بودیم، اما از اوایل خردادماه نمودار موارد ابتلا و بستری ناشی از این بیماری مجددا شیب صعودی به خود گرفت که به شکل نگران کننده ای در حال امتداد است و در حال حاضر به بیشترین میزان خود از زمان شیوع بیماری در این استان رسیده است و شهرستانهایی از جمله بروجن، سامان، شهرکرد لردگان در وضعیت قرمز و شهرستان فارسان در وضعیت هشدار قرار دارند.

لاری افزود: طبق گزارشهای رسیده، در هفته اول شهریور ماه میزان استفاده از ماسک توسط کارمندان دولتی این استان 93 درصد و شاغلان و متصدیان مراکز صنعتی 78 درصد است.  میزان استفاده از ماسک توسط مردم در اماکن عمومی این استان 75 درصد و در وسایط نقله درون شهری و برون شهری 70 درصد بوده است. بیشترین میزان رعایت پروتکلها در این استان نیز در رستورانها و کمترین میزان در پاساژها بوده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی و استفاده جدی تر از ماسک، شاهد توقف روند صعودی در موارد ابتلا و بستری روزانه و خروج شهرستانهای این استان از وضعیت قرمز و هشدار بیماری باشیم.

لاری همچنین ضمن آرزوی قبولی طاعات و عزاداری هموطنان در ایام شهادت امام حسین (ع)، از کلیه عاشقان و ارادتمندان مکتب آن حضرت خواست که با دقت نظر لازم، در اجرای هر چه مطلوبتر پروتکلهای عزاداری ماه محرم بکوشند و گفت: امیدواریم با همراهی مردم در رعایت اصول سه گانه بهداشتی شامل شست و شوی مرتب دستها، فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک شاهد شکست زنجیره انتقال بیماری در کشور باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->