دو معامله بزرگ جرد کوشنر، داماد ترامپ | از خصوصی‌سازی EA تا طرح صلح خاورمیانه نمایندگان با اختصاص زمین به باشگاه‌ها با اقساط ۱۰ ساله موافقت کردند وزیر خارجه فرانسه خطاب به حماس: باید طرح پایان جنگ غزه را بپذیرید دیدار وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بهادری جهرمی: وزارت جنگ آمریکا را نهاد تروریستی اعلام کنید ناتوانی سنای آمریکا در تصویب بودجه، دولت را تعطیل کرد مجلس امروز طرح اصلاح موادی از قانون مهریه را بررسی می‌کند (۹ مهرماه ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: تمام وزارتخانه‌ها برای گسترش روابط خارجی تلاش کنند

  • کد خبر: ۴۱۰۸۱
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۷
رئیس‌جمهور: تمام وزارتخانه‌ها برای گسترش روابط خارجی تلاش کنند
رئیس‌جمهوری در دومین نشست «توسعه همکاری با همسایگان» که برای بررسی راههای تقویت هر چه بیشتر روابط با کشورهای همسایه و با حضور وزیران مرتبط در کابینه و روسای کمیسیون های مشترک همکاری های دوجانبه برگزار شد، گفت: تقویت و گسترش هر چه بیشتر همکاری های اقتصادی با کشورهای همسایه می تواند نقش مهمی در عبور از مشکلات ایفا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهور در دومین نشست توسعه همکاری با همسایگان گفت: پیوندهای تاریخی و فرهنگی ملت های منطقه، پایه مستحکمی برای توسعه و ارتقاء بیش از پیش سطح همکاری‌ کشورهای های همسایه و به تبع آن، تامین کننده منافع مشترک ملت‌ها و دولت‌های منطقه است.

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، روز دوشنبه در دومین نشست «توسعه همکاری با همسایگان» که برای بررسی راههای تقویت هر چه بیشتر روابط با کشورهای همسایه و با حضور وزیران مرتبط در کابینه و روسای کمیسیون های مشترک همکاری های دوجانبه برگزار شد، گفت: تقویت و گسترش هر چه بیشتر همکاری های اقتصادی با کشورهای همسایه می تواند نقش مهمی در عبور از مشکلات ایفا کند.

رئیس جمهور در این جلسه با تاکید مجدد بر این موضوع که روابط خارجی معنای گسترده و بسیار وسیع‌تری از سیاست خارجی دارد، گفت: البته سیاست خارجی بر عهده وزارت خارجه است و در زمینه روابط خارجی همه وزارتخانه‌ها از فرصت ارتباط و تبادلات خارجی برخوردارند و باید از همه ظرفیت‌ها بهره‌برداری نمایند.

روحانی با بیان اینکه ملت و دولت ایران همواره در کنار ملت و دولت های دوست و برادر همسایه بوده و از گسترش روابط دوجانبه و منطقه ای با همسایگان استقبال می کند، گفت: ما باید با همه برادرانمان در منطقه و همسایگان ایران با صمیمیت برای توسعه کل منطقه تلاش کنیم. اقتصاد هماهنگ و اشتراکی در منطقه به تأمین صلح و امنیت کمک خواهد کرد.

 

رئیس جمهور تقویت رفت و آمد میان ملت های منطقه و توسعه گردشگری ، سرمایه گذاری های مشترک و گسترش همکاری های بانکی و مالی میان همسایگان را گامی مهم و ارزنده در مسیر تقویت بیش از پیش روابط خواند.

در این جلسه پس از گزارش وزرای مختلف، همکاری‌های گمرکی و حمل و نقل و تبادل کالا میان بخش‌های خصوصی ایران و کشورهای همسایه از دیگر مواردی بود که در جلسه «توسعه همکاری با همسایگان» مورد تأکید رئیس جمهور قرار گرفت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->