۲ نظامی صهیونیست در حمله پهپادی حزب‌الله لبنان زخمی شدند

  • کد خبر: ۴۱۱۲۶۱
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۴
۲ نظامی صهیونیست در حمله پهپادی حزب‌الله لبنان زخمی شدند
همزمان با تداوم حملات حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها در جنوب لبنان، منابع از مجروح شدن دو سرباز ارتش رژیم صهیونیستی در پی حمله پهپادی در این منطقه خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی حمله پهپاد بمب‌گذاری شده به خودرویی در نزدیکی میسگاو عام در شمال اراضی اشغالی دو نظامی اسرائیلی زخمی شدند.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که دو سرباز در حمله پهپادی حزب‌الله در جنوب لبنان در اوایل امروز جراحات جزئی برداشته‌اند.

به گزارش تایمز اسرائیل، ارتش افزود که این دو سرباز به بیمارستان منتقل شده و به خانواده‌هایشان اطلاع داده شده است.

هاآرتص نیز به نقل از ارتش اشغالگر نوشت: یک افسر و یک سرباز در جلیل علیا در حمله پهپادی حزب‌الله که یک خودرو را هدف قرار داد، زخمی شدند.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که یک پهپاد حزب‌الله در شمال اسرائیل منفجر شد و دو نفر را زخمی و یک خودرو را به آتش کشید.

روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش داد که این پهپاد حامل مواد منفجره بدون هشدار در شهرک میسگاو منفجر شد. آتش‌نشانان حاضر در محل در حال خاموش کردن آتش‌سوزی خودرو ناشی از انفجار هستند.

حزب‌الله اعلام کرد که یک خودروی نظامی را در شهر البیاض در جنوب لبنان با حمله پهپادی هدف قرار داده و «هدف قرار گرفتن قطعی» را تأیید کرد.

این حزب همچنین افزود که حمله پهپادی را علیه یک خودروی هامر در شهرک طیبه در جنوب لبنان انجام داده و «هدف قرار دادن» آن را تأیید کرد.

مقاومت اسلامی در لبنان امروز (جمعه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما محل تجمع نظامیان دشمن صهیونیست را با پهپاد تهاجمی مورد حمله قرار دادیم که مستقیما به هدف اصابت کرد.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین اعلام کرد که محل تجمع سربازان ارتش دشمن صهیونیستی را در اطراف مجتمع موسی عباس در شهر بنت جبیل لبنان مورد حمله قرار داده است.

حزب الله لبنان همچنین از حمله خمپاره‌ای به محل تجمع نظامیان صهیونیست در اطراف مدرسه شهرک حولا خبر داد.

همزمان، رسانه‌های عبری از حمله توپخانه‌ای اسرائیل به دو شهرک در جنوب لبنان خبر دادند.

حمله پهپادی امروز رژیم صهیونیستی به شهر صور، نیز اولین در نوع خود از زمان آتش‌بس است.

شبکه المیادین گزارش کرد، رژیم صهیونیستی همچنین حمله‌ای هوایی را علیه شهرک تولین در شهرستان مرجعیون صورت داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.