اعدام محراب عبدالله زاده، یکی از عوامل اصلی شهادت مامور حافظ امنیت در ارومیه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۱۶۹۰
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۰
اعدام محراب عبدالله زاده، یکی از عوامل اصلی شهادت مامور حافظ امنیت در ارومیه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵)
محراب عبدالله زاده، یکی از عوامل اصلی شهادت مامور حافظ امنیت در اغتشاشات دی‌ماه ۱۴۰۴ اعدام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محراب عبدالله‌زاده، فرزند محمدامین از عناصر اصلی شهادت سید عباس فاطمیه در اغتشاشات به دار مجازات آویخته شد.

اعدام محراب عبدالله زاده، یکی از عوامل اصلی شهادت مامور حافظ امنیت در ارومیه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵)

اغتشاش‌گران در یکی از مناطق ارومیه اقدام به ایجاد راهبندان و تخریب اموال عمومی کرده و مشکلات زیادی را برای شهروندان ایجاد کرده بودند.

به گفته شاهدان عینی، در زمان حادثه تعداد زیادی از اغتشاشگران شهید فاطمیه را محاصره کرده بودند و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

محراب عبدالله‌زاده یکی از دستگیرشدگان بود، نامبرده در اعترافات خود آورده در اغتشاشات حضور داشتم. به سمت ماموران حمله کردیم، تا این که دیدم سه نفر از مامورین جا مانده‌اند، ما هم آنها را دنبال کردیم.

همین که به اولین مامور رسیدیم یک نفر زیر پای او زد و کنار درخت به زمین خورد. من که بالای سر او رسیدم یقه او را گرفتم و چند ضربه به او در ناحیه صورت زدم.

حکم اعدام محراب عبدالله‌زاده از عناصر اصلی شهادت سید عباس فاطمیه پس از طی تشریفات قانونی بامداد امروز اجرا شد.

سرنوشت دو متهم دیگر شهادت سید عباس فاطمیه چه شد؟

دادگاه، محراب عبدالله‌زاده را به اعدام محکوم کرد، اما در مورد دو متهم دیگر، با توجه به گواهی‌های پزشکی قانونی و کمیسیون پزشکی و این که جرم ارتکابی در سن کمتر از هجده سال تحقق یافته و عدم رشد عقلی آنها مورد تایید کمیسیون‌های پزشکی قانونی قرار گرفت، هر کدام از آنها را به حبس و نگهداری در کانون اصلاح و تربیت محکوم کرد.

پرونده پس از صدور رای دادگاه در دیوان عالی کشور نیز بررسی شد.

دیوان عالی کشور پس از بررسی پرونده اعلام کرد دادنامه با رعایت اصول، تشریفات و مقررات دادرسی صادر شده است و حکم دادگاه را تایید و ابرام کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.