حزب‌الله یک بالگرد و تانک مرکاوای اسرائیلی را زد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۲۴۳۷
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۵
حزب‌الله یک بالگرد و تانک مرکاوای اسرائیلی را زد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵)
رزمندگان حزب‌الله لبنان در پاسخ به تجاوزات دشمن اسرائیلی، با انهدام یک بالگرد و یک تانک مرکاوای رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان، تجمعات نظامی و ادوات زرهی این رژیم را در چند محور زیر آتش سنگین قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان امروز، 15 اردیبهشت، در بیانیه‌ای اعلام کرد شماری از خودرو‌های نظامی دشمن را در منطقه البیاضه واقع در جنوب لبنان، راکت‌باران کرده است.

به گزارش وبسایت العهد، حزب الله تاکید کرد که تعدادی از تجهیزات و ادوات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه البیاضه هدف قرار داده است.

بر اساس بیانیه حزب‌الله، این حمله با استفاده از یک پهپاد انجام شده و با اصابت مستقیم همراه بوده است.

حزب‌الله همچنین در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کرد یک بالگرد اسرائیلی را در آسمان همین منطقه، با موشک زمین به هوا هدف قرار داده و به آن آسیب وارد کرده است.

در ادامه این عملیات‌ها، تجمعات نظامی و خودرو‌های رژیم صهیونیستی در مناطق دیر سریان و عدشیت القصیر هدف حملات دقیق پهپادی، راکتی و توپخانه‌ای قرار گرفت که منجر به اصابت مستقیم به اهداف و وارد آمدن تلفات به نظامیان رژیم اشغالگر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.