به گزارش شهرآرانیوز؛ نرجس سلیمانی درباره کارهای اپیزودیکی که از طریق تلویزیون درباره جنگ رمضان تولید و پخش شد، اظهار کرد: این موضوع نیازمند آن است که کسی دیدگاه سینمایی داشته باشد. من دیدگاه سینمایی ندارم. اجازه بدهید در این باره صحبت نکنم. شاید در این لحظه موضوعات مختلفی برای صحبت داشته باشم. جای گفتن آن هم نیست که نیاز به توضیح داشته باشد.
او درباره کاری که برای سردار سلیمانی قرار بود ساخته شود با توجه به تحقیقات این کار، خاطرنشان کرد: این مساله را باید از مکتب حاج قاسم پیگیری کنید. در جریان بهتری از مسائل هستند.
وی خاطرنشان کرد: در این باره، اما کارها کلید زده شده، صحبت شده و با توجه به شرایط هم نمیدانم به کجا میخواهد برسد.
سلیمانی گفت: کارگردان و تهیه کننده کار هنوز مشخص نیست. مکتب باید این کارها را انجام دهد، باید از مکتب حاج قاسم بپرسید به این سوال خوب جواب میدهند.
او در این باره که آیا توصیههایی هم در ساخت این اثر داشتید؟ اظهار کرد: توصیههایی درباره مساله شهید سلیمانی دارم. در سر جای خودش باید بگویم. در کارهای پرتره از جمله سردار شهید، زندگی اجتماعیشان باید پرداخته شود روابط با مردم مانند شهید علی لاریجانی، سلیمانی و آقای شهیدمان که در اولویت قرار دارد.
وی تاکید کرد: باید با وجهه اجتماعی و خانوادگی و آنچه مردم بتوانند ارتباط بهتری برقرار کنند، این گونه آثار ساخته شوند.
منبع: ایرنا