اقدامی ملی برای ساخت مسکن

  • کد خبر: ۴۱۳۹
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۸
  • ۱
اقدامی ملی برای ساخت مسکن
با دستور رئیس‌جمهور، عملیات اجرایی ساخت ۵۳۷۸ واحد مسکونی در خراسان‌رضوی آغاز شد

امیرعلی قاسمی‌مقدم - رئیس‌جمهور دیروز در ارتباط ویدئوکنفرانسی که با استاندار خراسان‌رضوی برقرار کرده بود، «علی برکت‌ا...» گفت و بعد هم دستور آغاز عملیات اجرایی طرح اقدام ملی تولید 5378 واحد مسکونی و تأمین زمین در راستای ساخت 17هزار واحد مسکونی در استان را صادر کرد. بر اساس این طرح، قرار است واحدهای مسکونی طرح اقدام ملی تولید مسکن طی حدود 2سال احداث و تحویل متقاضیان شود. از مجموع 5378واحد مسکونی که عملیات اجرایی آن دیروز آغاز شد، 2762واحد به‌صورت پایلوت در شهر جدید گلبهار احداث می‌شود.
در این مراسم که هم‌زمان با چهارمین روز از هفته دولت با حضور مصطفی خاکسارقهرودی، قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی و جمعی از مدیران استانی و محلی برگزار شد، استاندار خراسان‌رضوی در ارتباط ویدئوکنفرانسی با رئیس‌جمهور، گزارشی مختصر از برنامه‌های مدیریت استان در حوزه ساخت مسکن ارائه کرد و گفت که با توجه به مشکلات حاشیه شهر مشهد، بخشی از این واحدها در بافت فرسوده سکونتگاه‌های غیررسمی احداث می‌شود و در این راستا ساخت 2500 واحد از 3ماه قبل در مناطق یادشده شروع شده که تا الان 20درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
بعد از ارائه گزارش عملکرد علیرضا رزم‌حسینی، ارتباط ویدئوکنفرانسی با رئیس‌جمهور برقرار شد تا دستور آغاز عملیات اجرایی طرح یادشده را صادر کند. حجت‌الاسلام حسن روحانی هم با اذعان به این نکته که اقدامات و فعالیت‌های خوب همه مسئولان در استان و شخص استاندار برای او خوش‌حال کننده است، گفت: برای همه کشور مسئله مسکن مهم است، اما برای مشهد اهمیت ویژه‌تری دارد.
او سپس دستور آغاز طرح اقدام ملی تولید مسکن در خراسان‌رضوی را صادر کرد.


«نجات» برای نجات حاشیه شهر
استاندار خراسان‌رضوی در ادامه این مراسم، دوباره پشت تریبون رفت و گفت که در کنار همه اقدامات صورت‌گرفته در حاشیه شهر مشهد، از ابتدای مهرماه در 8محله پایلوت، اقدامات جامع طرح نجات اجرایی می‌شود.
رزم‌حسینی طرح نجات را نمونه‌ای از انسجام حکومتی در اجرای طرح‌ها دانست و بیان کرد: در این طرح که جمعیتی بیش از 300هزار نفر را زیر پوشش قرار می‌دهد، برای بیش از 30دستگاه تکالیفی مشخص شده است.
وی همچنین با بیان اینکه برای نهادینه‌سازی گفتمان اقتصاد مقاومتی در خراسان‌رضوی تلاش می‌کنیم، افزود: در نخستین گام برای توسعه همه‌جانبه استان باید همه با هم همدل و هم‌زبان باشیم تا با مشارکت همه ارکان حکومت، زمینه پیشرفت و آبادانی فراهم شود.
استاندار خراسان‌رضوی به مثلث توسعه اقتصادی-فرهنگی هم اشاره کرد و افزود: معین‌های اقتصاد مقاومتی علاوه بر سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها، توانمندسازی جوامع محلی را نیز بر عهده دارند.


ارائه خدمات شایسته به زائران و مجاوران محروم
قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی نیز در این مراسم، ارائه خدمات شایسته به مردم به‌ویژه زائران و مجاوران محروم حضرت رضا(ع) را از اولویت‌های این مجموعه برشمرد و گفت که بالاترین سرمایه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توجه، اعتماد و اطمینان مردم به مسئولان است و باید حافظ و نگاهبان این سرمایه عظیم باشیم.
مصــــطفی خاکسارقهرودی تلاش‌های استاندار خراسان‌رضوی برای رفع چهره فقر و محرومیت از استان را ارج نهاد و بیان کرد: آستان قدس رضوی در شهرهای چناران و سرخس به‌عنوان معین اقتصاد مقاومتی مشغول فعالیت است.
به گفته او، با تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی، همه بخش‌های این مجموعه خود را ملزم می‌دانند که با همکاری و هم‌افزایی با بخش‌های دولتی برای حل مشکلات و معضلات مردم گام‌های مؤثر و اساسی بردارند.
قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی به این نکته هم تأکید کرد که همه باید تلاش کنیم تا با همدلی و همراهی بتوانیم گرهی از مشکلات مردم شریف ایران اسلامی بگشاییم.
مدیرعامل شرکت شهر جدید گلبهار هم که دیگر سخنران این مراسم بود، گفت که طرح اقدام ملی تولید مسکن در گلبهار با تأمین زمین برای ساخت 3۷۶۲واحد اجرایی شده است.
هومن گریوانی با بیان اینکه بخش اعظم واحدهای مسکن مهر در شهر جدید گلبهار ساخته شده‌اند، افزود: از ۴۰هزار واحد مسکونی در این شهر، تاکنون ۳۲هزار واحد در اختیار مردم قرار گرفته و دولت تمام تعهدات خود را در این حوزه انجام داده است و باقی‌مانده واحدها متعلق به شرکت‌های تعاونی و دیگر نهادهای مشابه است.
استاندار خراسان‌رضوی در ادامه سفر نیم‌روزه خود به شهرستان چناران، به یکی از محلات شهر جدید گلبهار رفت و هم‌زمان با هفته دولت ضمن افتتاح ۷۹۴واحد مسکن مهر، به‌صورت نمادین کلید یکی از واحدهای مسکونی آماده بهره‌برداری را تحویل خانواده متقاضی داد.
رزم‌حسینی بعد از افتتاح این واحدها، به خبرنگاران گفت که 1۳۹۴واحد مسکن مهر در 8شهر استان خراسان‌رضوی هم‌زمان با هفته دولت به بهره‌برداری رسیده است.
دیروز همچنین عملیات اجرایی ساخت 9واحد آموزشی و یک زمین چمن مصنوعی هم در شهرستان چناران آغاز شد. گزارش‌ها حکایت از این دارد که برای ساخت این 9واحد آموزشی، اعتباری بیش از 62میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
استاندار خراسان‌رضوی ظهر چهارمین روز از هفته دولت مرکز حمایت‌بخشی و تربیت خانواده «کانون محبت» شهرستان چناران را هم افتتاح کرد. قرار است این مرکز در حوزه تحکیم بنیان خانواده به‌صورت پایلوت استانی فعالیت خود را آغاز کند.
رزم‌حسینی در مراسم افتتاح این مرکز هم تأکید کرد که اسلام برای اقتصاد اهمیت زیادی قائل است و اقتصاد قوی را موجب تقویت و قوام جامعه می‌داند، اما واقعا چقدر این فرهنگ اقتصادی را ترویج داده‌ایم؟
وی با بیان اینکه از آسیب‌های شبکه‌های مجازی نباید غفلت شود، افزود: جوانان بیشتر درباره اقتصاد در دین مطالعه کنند و به شبکه‌های مجازی که امید مردم را شبانه‌روز بمباران می‌‍‌کنند، بها ندهند. اساسا چرا باید بیشتر از آنچه لازم است، در شبکه‌های مجازی وقت خود را تلف کنیم؟ 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
0
0
والله این همه زمین خالی در شهر مشهد اماده است شما میرید گلبهار تعاونی مسکن تشکیل می دهید و برای مردم فقط مشکل و معضل می آفرینید