عضو کمیسیون انرژی: امروز امنیت انرژی جهان در تنگه هرمز به اراده ایران گره خورده است

  • کد خبر: ۴۱۴۳۰۶
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۹
عضو کمیسیون انرژی: امروز امنیت انرژی جهان در تنگه هرمز به اراده ایران گره خورده است
عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به مدیریت جمهوری اسلامی ایران بر تنگه هرمز تاکید کرد که امروز امنیت انرژی جهان به اراده ایران گره خورده است؛ در همین راستا مجلس طرح مدیریت تنگه هرمز برای تثبیت مدیریت ایران بر این گذرگاه راهبردی را دنبال می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رشیدی با اشاره به تحولات اخیر در تنگه هرمز، گفت: مدیریت ایران بر تنگه هرمز بازار انرژی جهان را تحت تاثیر قرار داده و افزایش قیمت نفت تا ۱۲۰ دلار نتیجه همین شرایط است.

وی ادامه داد: در جنگ تحمیلی اخیر، درآمد‌های نفتی ایران نه‌تنها کاهش نیافته بلکه به دلیل افزایش قیمت جهانی نفت و اهمیت امنیت انرژی، افزایش نیز پیدا کرده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: امروز مهم‌تر از خود انرژی، «امنیت انرژی» است و جمهوری اسلامی ایران این امنیت را در تنگه هرمز مدیریت می‌کند؛ گذرگاهی که حدود ۲۰ درصد انرژی جهان از آن عبور می‌کند.

رشیدی با اشاره به اقدامات مجلس درباره مدیریت تنگه هرمز گفت: در مجلس نیز طرحی برای تثبیت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر تنگه هرمز در دستور کار است؛ در این طرح مواردی همچون ممنوعیت تردد هر نوع شناور مرتبط با رژیم جعلی صهیونیستی از تنگه هرمز و همچنین اخذ هزینه تردد از کشتی‌ها به پول ملی ایران پیش‌بینی شده است.

نماینده کرمانشاه همچنین از همراهی برخی کشور‌های منطقه با آمریکا و رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و گفت: ایران بنایی برای دشمنی با همسایگان ندارد، اما کشور‌هایی که در مسیر تقابل حرکت کردند، باید تبعات رفتار خود را بپذیرند.

وی افزود: برخی کشور‌های منطقه با رفتار‌های اشتباه، منافع اقتصادی و امنیتی خود را دچار آسیب کردند، در حالی که جمهوری اسلامی ایران همواره بر همکاری منطقه‌ای و تامین امنیت جمعی تاکید داشته است.

رشیدی تاکید کرد: هرگونه تجاوز یا اقدام خصمانه جدید علیه ایران با پاسخی سریع، قاطع و بسیار قدرتمند مواجه خواهد شد و نیرو‌های مسلح کشور آمادگی کامل برای دفاع از منافع ملی را دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.