شکستگی و سقوط ۳۵ اصله نهال، درخت و سرشاخه بر اثر وزش باد شدید در عصر پنجشنبه مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۴۸۰۷
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۴
شکستگی و سقوط ۳۵ اصله نهال، درخت و سرشاخه بر اثر وزش باد شدید در عصر پنجشنبه مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵)
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از شکستگی و سقوط ۳۵ اصله نهال، درخت و سرشاخه بر اثر ورزش باد شدید در عصر پنجشنبه خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی اظهارداشت: با توجه به گزارش هواشناسی از ظهر امروز، تمامی ادارات فضای سبز مناطق ۱۳گانه، سازمان پارک‌ها، پیمانکاران و باغبانان حوزه نگهداری فضای سبز سطح شهر مشهد در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

او ادامه داد: تا ساعت ۱۹:۰۰ امروز، گزارش‌های رسیده حاکی از سقوط ۳۵ اصله نهال و سرشاخه در سطح مناطق مختلف شهر است که بیشترین میزان خسارت مربوط به مناطق ۳، ۴ و ۱۲ است که عمدتاً در معابر فرعی قرار داشتند.

یعقوبی گفت: بیشتر خسارات در قالب شکستگی شاخه‌ها بوده است، در این خصوص، همکاران ما در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیات جمع‌آوری را انجام دادند.

شکستگی و سقوط ۳۵ اصله نهال، درخت و سرشاخه بر اثر ورزش باد شدید در عصر پنجشنبه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵)

معاون شهردار مشهد افزود: همزمان با شروع ورزش باد و بارندگی، ۴۰ مورد گزارش مرتبط با این موضوع شامل سقوط درخت، رفع خطر اجسام معلق از ساختمان مانند نما و ... به آتش نشانی اعلام شده که بلافاصله واحد‌های آتش‌نشانی به محل اعزام و اقدامات لازم جهت ایمن‌سازی محیط و رفع خسارت انجام شده است و خوشبختانه مصدوم و فوتی در این خصوص نداشتیم.

او ادامه داد: همچنین با توجه به هشدار هواشناسی مبنی بر بارش‌های رگباری ۳۰ دستگاه ماشین‌آلات تخصصی خدمات شهری شامل تانکر، خودمکش، بالابر و ... همراه با نیرو‌های خدمات شهری آماده‌باش بودند، موارد آبگرفتگی در سطح شهر گزارش نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.