پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

راهنمای خرید دارا دوم از کارگزاری ها و بانک ها

  • کد خبر: ۴۱۵۰۶
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۷
راهنمای خرید دارا دوم از کارگزاری ها و بانک ها
دومین صندوق سرمایه گذاری ETF دولتی، صندوق دارا دوم که ازپنجم شهریور ماه به مدت دو هفته یعنی تا 19 شهریور 1399 پذیره نویسی می شود که متقاضیان می توانند با داشتن کد ملی از طریق کارگزاری ها و بانک ها اقدام به خرید کنند. در ادامه روش های خرید صندوق دارا دوم (صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم) را معرفی می کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین صندوق سرمایه گذاری ETF دولتی، صندوق دارا دوم نام دارد که با هدف دسترسی اکثر مردم به بازار بورس و ارتقاء وضعیت اقتصادی خانواده‌ها از سوی دولت عرضه می‌شود. تا کنون زمان دقیق پذیره نویسی آن مشخص نشده است. ثبت نام این صندوق برای عموم آزاد بوده و خریداران به مدت ۲ هفته پس از ابلاغ زمان دقیق پذیره نویسی برای خرید آن زمان دارند.

صندوق‌های سرمایه گذاری دارا دوم دولتی با ۲۰% تخفیف ارائه می‌شود انتظار می‌رود که همچون صندوق دارا یکم با استقبال خوب مردم مواجه شود. برای خرید صندوق دارا دوم کافیست در بازه زمانی پذیره نویسی با مدارک شناسایی (کارت ملی) به بانک مراجعه نمایید البته افراد دارای کد بورسی نیاز نیست به بانک مراجعه نمایند. سرمایه گذاران بدانند که تا یک ماه امکان فروش آن را ندارند. حداقل مبلغ لازم برای خرید صندوق دارا دوم ۱۰۰ هزار تومان می‌باشد.

به گفته معاون بازار بورس تهران سهام پالایشی یکم با نماد پالایش از  ۵ شهریور تا ۱۹ شهریور ماه پذیره‌نویسی می‌شود و افراد می‌توانند با داشتن کد ملی، اقدام به خرید هر واحد این صندوق کنند. علاوه بر درگاه‌های بانکی، ۱۵ شعب منتخب بانکی هم پذیره‌نویسی این صندوق را انجام می‌دهند.

 افراد دارای کد بورسی می‌توانند از طریق کارگزاری اقدام به خرید سهام کنند، برای این افراد، قرار است بعد از ساعات معاملات، ۳ ساعت پذیره‌نویسی انجام شود.

راهنمای  خرید دارا دوم, پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم ETF دولت از طریق کارگزاری ها

خرید دارا دوم از طریق کارگزاری ها بعد از پایان معاملات بازار سرمایه قابل انجام است و متقاضیان می توانند از طریق کارگزاری ها برای خرید نماد پالایش اقدام کنند.

خرید دارا دوم از طریق کارگزاری ها نیز قابل انجام است. متقاضایان پذیره نویسی دارا دوم می توانند تا 3 ساعت پس از پایان معاملات بازار نسبت به خرید نماد پالایش اقدام کنند.

سهام پالایشی یکم یا همان دارا دوم با نماد پالایش از پنجم شهریور ماه آغاز شده است و به مدت دو هفته پذیره نویسی می شود و متقاضیان می توانند با داشتن کد ملی اقدام به خرید کنند.

 

لازم به ذکر است افرادی که پیش از این اقدام به خرید صندوق دولتی دارا یکم کرده بودند میزان مبلغی که برای خرید این صندوق صرف شده است از مبلغ پنج میلیون تومان صندوق دارا دوم کسر می شود و به میزان باقی مانده امکان خرید سهم از صندوق دارا دوم می باشد.

 

بعنوان مثال اگر یک کدملی به میزان دو میلیون تومان از صندوق دارا یکم خرید کرده باشد، تنها می تواند به میزان سه میلیون تومان از سهم صندوق دارا دوم را خریداری کند.

 

 

آدرس خرید ETF پالایشی یکم دولت از طریق بانک ها با استفاده از کارت ملی و بدون کد بورسی:

 

۱- بانک ملی

 

۲- بانک ملت

 

۳- بانک سپه

 

۴- بانک کشاورزی

 

۵- بانک مسکن

 

۶- بانک تجارت

 

۷- بانک رفاه کارگران

 

۸- بانک قرض الحسنه مهر ایران

 

۹- بانک پاسارگاد

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->