ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آستان قدس رضوی هتک حرمت به قرآن مجید را محکوم کرد

  • کد خبر: ۴۱۵۱۶
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۴
آستان قدس رضوی هتک حرمت به قرآن مجید را محکوم کرد
سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی طی پیامی، هتک حرمت به کتاب آسمانی قرآن کریم در کشور سوئد را محکوم کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و مراکز مذهبی، علمی و هنری تابعه آن، با صدور پیامی، هتک حرمت به کتاب آسمانی قرآن کریم توسط یکی از هواداران حزب نژادپرست هاردلاین در کشور سوئد که قلب ۶/۱ میلیارد مسلمان را به درد آورد، محکوم کردند.

در بخشی از متن پیام آمده است:بار دیگر اقدام گستاخانه یکی از هواداران حزب نژادپرست هاردلاین در کشور ده‌میلیونی سوئد قلب افزون بر یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون مسلمان را به درد آورد. سوزاندن آشکار نسخه‌ای از مصحف شریف در کشوری که ادعای پیشگامی در آزادی، تحقق دموکراسی و احترام به علم دارد، کاری نابخردانه و حاکی از درماندگی و استیصال است.

کاش این ناچیز مدعی مسیحی بودن، دست‌کم از نماینده روح‌القدس، پاپ فرانسیس شنیده بود که: «اسلام، دین خشونت نیست... این نابرابری اجتماعی و پول‌پرستی است که عامل تروریسم است»؛ تا درمی‌یافت که دست‌به‌کاری زده که دستاوردی جز اظهار حقارت و واماندگی و پلیدی نداشته است.
 
زشتی این کار جاهلانه هنگامی آشکارتر می‌شود که بدانیم قرآن کریم، تنها کتاب آسمانی است که به بیانی آشکار از پیامبران بزرگ الهی، چون ابراهیم، موسی و عیسی علیهم‌السلام یادکرده و اهانت به هر یک از ایشان را اهانت به همه پیامبران شمرده است.

ضمن محکوم کردن و تقبیح هرگونه توهین به ساحت قدسی ادیان الهی، به‌ویژه کتاب آسمانی قرآن کریم از فعالان حقوقی می‌خواهیم با اقدامی جدی و پیگیر، عامل این اقدام شرم‌آور را به سزای کار زشت خود برسانند.
 
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->