درمان ۱۱ هزار اختلالات شنوایی کودکان در مناطق کم‌برخوردار

  • کد خبر: ۴۱۶۶۹۶
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۱
درمان ۱۱ هزار اختلالات شنوایی کودکان در مناطق کم‌برخوردار
بیش از ۱۱ هزار کودک ناشنوا و کم‌شنوا در مناطق کم‌برخوردار کشور از درمان رایگان برخوردار شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام در درمان بیش از ۱۱ هزار کودک ناشنوا و کم‌شنوا در مناطق کم‌برخوردار کشور خبر داد و گفت: این بنیاد در راستای مأموریت‌های حمایتی خود و با همکاری مجموعه‌های تخصصی فعال در حوزه سنجش و درمان ناشنوایی، در سال‌های گذشته خدمات گسترده‌ای را برای کودکان ناشنوا و کم‌شنوا در مناطق کم‌برخوردار کشور فراهم کرده است.

درمان ناشنوایی

به گفته مدنی تاکنون برای نزدیک به ۱۱ هزار کودک متقاضی، خدمات حمایتی مرتبط با کاشت حلزون، تأمین هزینه‌های درمان و خدمات پس از کاشت را ارائه و با برنامه‌ریزی انجام‌شده، این تعداد امسال افزایش خواهد یافت.

این مسئول با تأکید بر اهمیت تشخیص و درمان به‌موقع اختلالات شنوایی در کودکان تاکید کرد: خدمات پس از کاشت حلزون از جمله گفتار درمانی، تربیت شنوایی و پشتیبانی تخصصی، نقش تعیین‌کننده‌ای در بازگشت کودکان به زندگی عادی و حضور فعال آنان در جامعه دارد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.