وزیر میراث فرهنگی: مشهد، هویت ملی و اعتبار ماست | زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی ارتقا می‌یابد حقوق ۱۴۰۴ سرایداران مدارس افزایش یافت + جزئیات صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟ ورود سامانه بارشی جدید و بارش در نیمه غربی و نواحی شمالی کشور (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیامد‌های منفی و مثبت استرس در کودکان چرا حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ جنگ با بی‌خوابی شبانه با ۱۰ داروی گیاهی مؤثر قاتل نامرئی زنان میانسال | تنهایی، خطر مرگ را ۳برابر افزایش می‌دهد تولید زخم‌پوش نانو الیاف ایرانی با عصاره بلوط دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان ورود وزارت آموزش و پرورش به ماجرای مدرسه شهر ری بیمه سلامت خراسان‌رضوی ۲ هزار میلیارد ریال برای بیماران سخت درمان پرداخت کرد
سرخط خبرها

علائمی برای تشخیص آلرژی از کرونا

  • کد خبر: ۴۱۸۲۱
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
علائمی برای تشخیص آلرژی از کرونا
این روزها که ویروس کرونا به جان زندگی ما افتاده است، هر عطسه و سرفه‌ای را به گمان این بیماری می‌پنداریم، اما این پندار صحیح نیست و ممکن است دچار حساسیت فصل پاییز، سرماخوردگی یا آنفلوانزا شده باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، این روزها که ویروس کرونا به جان زندگی ما افتاده است، هر عطسه و سرفه‌ای را به گمان این بیماری می‌پنداریم، اما این پندار صحیح نیست و ممکن است دچار حساسیت فصل پاییز، سرماخوردگی یا آنفلوانزا شده باشیم.


به‌گفته متخصصان، علائم ویروس جدید کرونا، آنفلوانزا و حساسیت با یکدیگر فرق می‌کند و اصلی‌ترین علائم ویروس جدید کرونا، تب، خستگی، سرفه و تنگی نفس است. علائم حساسیت مزمنتر و شامل عطسه، خسخس و سرفه است و علائم آنفلوانزا در مواقعی مانند تب و بدن‌درد شبیه به ویروس جدید کروناست، اما آنفلوانزا معمولا منجر به تنگی نفس نمی‌شود.

 

فرق کرونا با آنفلوانزا، حساسیت و سرماخوردگی

اگر آبریزش بینی دارید یا چشمتان می‌خارد، لزوما به ویروس جدید کرونا مبتلا نشده‌اید. اما اگر سرفه میکنید، احساس خستگی شدید و تب دارید، ممکن است به کووید۱۹ مبتلا شده باشید. از طرفی شاید هم فقط آنفلوانزای فصلی گرفته باشید. برای تشخیص احتمالی ابتلا به کرونا می‌توانید از تست هوشمند کرونا هم استفاده کنید.

 

علائم سرماخوردگی، آنفلوانزا و کووید۱۹ شبیه به هم است

علائم به یک اندازه ظاهر نمی‌شود. درحالیکه ممکن است به‌ظاهر به ویروس کرونا مبتلا شده باشید، احتمالا فقط دچار آنفلوانزای فصلی یا حساسیت هستید. بسیاری از علائم سرماخوردگی، آنفلوانزا و کووید19 شبیه به هم است، به‌طوری که تشخیص‌دادن آنها از هم دشوار می‌شود. همه این بیماری‌ها در اثر ویروس به وجود می‌آیند، اما ویروس هر یک متفاوت است.


با این حال، تفاوت کلیدی بین این ۳بیماری بروز تنگی نفس در ویروس کروناست. تنگی نفس از علامتهای شایع کووید۱۹ است که قبل از التهاب ریه رخ می‌دهد. به‌طور عمومی آنفلوانزا یا سرماخوردگی باعث تنگی نفس نمی‌شود، مگر اینکه تبدیل به ذات‌الریه شده باشد که در این صورت هم باید با پزشک متخصص عفونی یا ریه مشاوره کنید.


به‌ندرت پیش میآید که بعد از بروز تب در سرماخوردگی شاهد تنگی نفس باشیم. آنفلوانزا شباهت زیادی به کووید۱۹ دارد، اما تنگی نفس در آنفلوانزا معمولا به شدت کووید۱۹ نیست. تنگی نفس در کووید۱۹ معمولا ۵ تا ۱۰ روز بعد از اولین علائم تب ظاهر میشود.

 

کرونا با تب‌ شدید همراه است اما فرد مبتلا به آلرژی تب ندارد

یک فوق‌تخصص گوش و حلق و بینی با بیان اینکه علائم بروز حساسیت‌های فصلی را نمی‌توان با علائم کرونا شبیه دانست، گفت: کرونا با تب‌ شدید همراه است اما فرد مبتلا به آلرژی تب ندارد.


علی‌محمد اصغری، درباره علائم بروز حساسیت‌های فصلی اظهار کرد: حساسیت‌های فصلی و کرونا هیچ شباهتی با یکدیگر ندارند. حساسیت فصلی با آبریزش بینی، خارش گلو، گوش و چشم همراه است. این علائم ربطی به کرونا ندارد.


این فوق‌تخصص گوش و حلق و بینی با بیان اینکه علائم بروز حساسیت‌های فصلی را نمی‌توان به علائم ابتلا به کرونا تشبیه کرد، افزود: کرونا با تب‌ شدید همراه است، در حالی که فرد آلرژیک تب ندارد.


وی گفت: برخی علائم خفیف نیز ممکن است در حساسیت‌های فصلی و کرونا همچون سردرد، قرمزی چشم و... مشترک باشد، اما در باقی علائم به‌راحتی هر یک از بیماری‌ها مشخص هستند.


اصغری افزود: افراد مبتلا به کرونا از لحاظ تنفسی با مشکلات متعدد همچون تنگی نفس، سرفه، تب و بدن درد شدید مواجه هستند. در حالی که در حساسیت‌های فصلی فرد با چنین مشکلاتی مواجه نیست.


این فوق‌تخصص گوش و حلق و بینی با بیان اینکه فصل بهار به‌دلیل گرده‌افشانی گل‌ها، فصل حساسیت‌زایی است، تأکید کرد: مبتلایان به حساسیت‌های فصلی باید از دارو برای کنترل روند آلرژی استفاده کنند.


وی درباره تأثیر ماسک روی کاهش حساسیت‌های فصلی گفت: علائم آلرژی‌ها به‌طور عمده تنفسی است، ماسک‌ نیز تأثیر چندانی روی آلرژی ندارد، به‌ویژه اینکه افراد ماسک را برای ارتقای ایمنی استفاده می‌کنند.

آلرژی همیشه در فرد ماندگار است. برای مثال فردی که حساسیت دارد، در منزل ماسک نمی‌زند، پس با این تفاسیر ماسک‌زدن بر کاهش آلرژی تأثیری ندارند و درمان آن فقط با دارو امکان‌پذیر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->