تاریخ و ساعت بازی بایرن مونیخ و اینتر | نراتزوری به دنبال معجزه در مونیخ تاج: دنیا یک قهرمانی به فوتسال ایران بدهکار است تاریخ و ساعت آرسنال و رئال مادرید | یورش آقای اروپا به خانه توپچی‌ها واکنش دستیارنکونام به انتقاد از بدنسازی: چه طور برای موسیمانه پول بود؟ تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتسال ایران و روسیه ایوب در آستانه جدایی از پرسپولیس پیکر فرامرز ظلی‌پور در خاک آرام گرفت + عکس پیش‌بینی حضور دوندگان از ۱۵ کشور در جام امام رضا (ع) کمیته استیناف پرسپولیس و تراکتور را نقره داغ کرد اولین مسابقه فینال والیبال | شهداب سیلی اول را محکم زد! اعزام‌ ۲ بانوی وزنه‌بردار مشهدی به رقابت‌های جهانی شکست، آغاز کار شاگردان میثاقیان در سال جدید ۲ مشهدی در اردوی تیم‌ملی کشتی آزاد جوانان باخت بدموقع نماینده فوتسال مشهد در لیگ یک | زنگ شکست در جنگ اول پیام آشتی امباپه به وینیسیوس گزینه نهایی منچسترسیتی برای جانشینی دی‌بروینه کرونا در اردوی پرسپولیس حضور خطیر در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال قانونی است؟ اندونگ و رضاییان در سبد خرید تراکتور| زنوزی به دنبال شکار بازیکنان استقلال امید عالیشاه برای دعوت به تیم ملی ازدست رفت| پایان فصل برای کاپیتان سرخ‌ها
سرخط خبرها

سلمانی: مشهدی‌ها در قلب من جای دارند|اگر مشکل مالی نداشتم، نمی‌رفتم

  • کد خبر: ۴۲۰۴۷
  • ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۱
سلمانی: مشهدی‌ها در قلب من جای دارند|اگر مشکل مالی نداشتم، نمی‌رفتم
مسئولان تیم بسکتبال شیمیدر در ادامه مذاکرات خود با بازیکنان توانستند نظر عماد سلمانی را هم جلب کنند و او را هم شیمیدری کردند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، عماد سلمانی بازیکن خوب بسکتبال کشورمان به تیم شیمیدر پیوست. او که فصل پیش همراه با آویژه صنعت مشهد در رقابت‌های لیگ برتر حضور یافته بود و این فصل نیز صحبت از توافق و ادامه همکاری با این تیم به گوش می‌رسید در نهایت سر از تهران در آورد.
عماد سلمانی درباره اینکه چرا با توجه به توافقی که با مشهدی کرده بود به تیم شیمیدر پیوست، گفت: اول از همه این را باید بگویم آویژه صنعت بهترین تیمی است که من تا کنون در آن بازی کرده ام. در این تیم همه مثل یک خانواده بودیم و من از همه اعضای این باشگاه واقعا ممنون هستم که شرایطی را فراهم کردند تا یکی از بهترین فصل‌های زندگی ورزشی ام را تجربه کنم. مخصوصا از آقای فلاح ممنون هستم که من را حمایت و کمک کردند تا بتوانم عملکرد بهتری داشته باشم. اما جدایی من از مشهد فقط به دلیل وجود مشکلات مالی بود. متاسفانه از لحاظ مالی به مشکل خوردم و مجبور شدم تیم دیگری را انتخاب کنم.
او در ادامه گفت: مشهدی‌ها مردمان بسیار خوبی هستند و همیشه در قلب من جای دارند و امیدوارم در آینده باز هم بتوانم برای این شهر به میدان بروم. از همه هواداران این تیم هم ممنونم که سال گذشته ما را حمایت کردند و در کنار تیم بودند. در این تیم اتفاق‌های خیلی خوبی برای من به شخصه افتاد و توانستم بسکتبال خودم را احیا کنم و هیچ وقت آن اتفاقات را فراموش نمی‌کنم. اگر هم واقعا مشکل مالی نداشتم از مشهد نمی‌رفتم، اما دیگر چاره‌ای نداشتم.
سلمانی درباره تیم شیمیدر هم گفت: باشگاه شیمیدر هم یک باشگاه حرفه‌ای است و با اینکه نسبت به باقی تیم‌ها دیرتر شروع به یارگیری کرد، اما خدا را شکر باز هم توانستند بازیکنان خوبی را دور هم جمع کنند. امیدوارم با این تیم هم بتوانیم بدرخشیم و نتایج خوبی را کسب کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->