به گزارش شهرآرانیوز، شبکه ۱۲ اسرائیل با اعلام این خبر افزود که گفتوگو دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنان جریان دارد.
این تماس تلفنی پس از آن انجام میشود که رئیس جمهور آمریکا یکشنبه شب به آکسیوس گفت: همین حالا با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل تماس میگیرم و به او میگویم که به حمله ایران پاسخ ندهد.
رئیس جمهوری آمریکا افزود: ما به توافق نهایی با ایران بسیار نزدیک هستیم. این یک توافق خوب خواهد بود. من نمیخواهم به دلیل آنچه که اکنون اتفاق میافتد، از هم بپاشد.
وی تاکید کرد: همین الان با بیبی تماس میگیرم و به او میگویم که تلافی نکند. هر کدام از آنها خوش گذراندند. اسرائیل حمله خود را انجام داد و ایران حمله خود را انجام داد. ما به حمله دیگری نیاز نداریم.
این اظهارات پس از آن صورت گرفت که حمله موشکی به رژیم صهیونیستی انجام شد و آژیرهای هشدار در مناطق گستردهای از جمله جولان، طبریا، صفد، العفوله، ناصره، کرمیئل، جنوب حیفا، الجلیل مرکزی، الخضیره و شهر حیفا به صدا درآمد.
منبع: ایرنا