زینی وند: آئین‌نامه اجرایی قانون انتخابات شورا‌های اسلامی کشور تدوین شده است بهره‌برداری از باند دوم محور کاشمر- سه‌راهی شادمهر با بودجه ۳ هزار میلیارد تومانی استقبال رژیم صهیونیستی از اقدام ضدایرانی استرالیا گفت‌و‌گو‌های ژنو؛ ابتکار روسیه درباره اسنپ‌بک و بررسی همکاری ایران و آژانس عدم ثبت‌نام و اخراج دانش‌آموزان به دلیل نمرات ضعیف خلاف قانون است تعیین سفیر جدید آمریکا در بغداد| مواضع «هریس» در قبال ایران چیست؟ جهاد اسلامی: اعراب به وظیفه خود در قبال غزه عمل نکردند بیانیه کمیسیون امنیت ملی درخصوص فعالیت مجدد آژانس در ایران عضو کمیسیون اصل ۹۰: توصیه رهبرانقلاب بر حمایت از رئیس‌جمهور را با جان و دل پیش می‌بریم گفت و گوی تلفنی سرلشکر موسوی و فرمانده ارتش پاکستان با محوریت ریشه کن کردن تروریسم واکنش مدیرکل سازمان جهانی بهداشت به بمباران بیمارستان‌های غزه چین حمله به کادر درمانی و خبرنگاران در غزه را محکوم کرد صهیونیست‌های معترض به نتانیاهو جاده‌های اصلی را بستند + فیلم بیانیه نمایندگان مجلس در خصوص اهمیت راهبردی منطقه قفقاز جنوبی و کریدور زنگزور سخنگوی وزارت امور خارجه:در حال بررسی متن پیش‌نویس پیشنهادی روسیه برای تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ هستیم (۴شهریور۱۴۰۴) نماینده تهران: وزیر تعاون به رفتارهای خلاف قواعد و قوانین صندوق بازنشستگی ورود کند + فیلم عکاس رویترز در اعتراض به کشتار خبرنگاران در غزه استعفا داد اصلاح لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی در صحن علنی مجلس (۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر خارجه استرالیا: روابط دیپلماتیک با ایران را حفظ خواهیم کرد بیانیه ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت هفته دولت: در مسیر اعتلای ایران اسلامی بکوشید اقدامات خصمانه استرالیا علیه تهران | کانبرا سفیر ایران را اخراج می‌کند تاکید رئیس مجلس بر لزوم حمایت از دولت | کسانی که حرف از عدم کفایت رئیس‌جمهور می‌زنند، در زمین دشمن بازی می‌کنند مقاومت سوریه حمله به صهیونیست‌ها را برعهده گرفت گفت‌وگوی سنایی و سفیر چین درباره نشست آتی سازمان شانگهای رئیس جمهور بر اهمیت تجهیز مدارس مطابق با استانداردهای جهانی تأکید کرد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعاهای ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران افزایش شمار شهدای یمن به ۱۰ شهید
سرخط خبرها

روحانی: ایران و ترکیه درباره توافق خیانت‌بار امارات تصمیم واحدی اتخاذ کنند

  • کد خبر: ۴۲۲۲۳
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۹
  • ۱
روحانی: ایران و ترکیه درباره توافق خیانت‌بار امارات تصمیم واحدی اتخاذ کنند
رئیس جمهوری گفت: توافق خیانت‌بار امارات با رژیم صهیونستی تهدیدی برای امنیت منطقه و لطمه به جهان اسلام و آرمان فلسطین است و از آنجا که ایران و ترکیه در بسیاری از مسایل جهان اسلام هم نظر و هم رأی هستند می‌بایست در این خصوص تصمیم واحدی را اتخاذ کرده و نسبت به مسایل امت اسلام همکاری نزدیکی داشته باشند.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه‌شنبه در نشست مشترک هیات‌های عالیرتبه ایران و ترکیه در ششمین جلسه شورایعالی همکاری‌های راهبردی دو کشور، اظهار داشت: توافقات ایران و ترکیه در حوزه‌های مختلف از جمله همکاری در حوزه انرژی و پتروشیمی، حمل و نقل و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های گردشگری و نفت و گاز می‌بایست توسط کمیسیون مشترک دو کشور سرعت و وسعت بیشتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه ایران و ترکیه همواره در حوزه‌های منطقه‌ای نیز همکاری‌های نزدیکی داشته‌اند، گفت: همانطور که بار‌ها اعلام کرده‌ایم این کشور‌های منطقه و همسایگان هستند که می‌توانند امنیت و ثبات و صلح را تأمین کنند و مداخلات خارجی می‌تواند مانع این مهم باشد.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: از جمله همکاری‌های مهم منطقه‌ای آنکارا و تهران، همکاری در روند آستانه برای ایجاد ثبات و صلح در سوریه است که توانسته‌ایم با همکاری کشور دوست روسیه به توافقات خوبی در مبارزه با تروریسم برسیم و امیدواریم این توافقات به شکل بهتری عملیاتی شود.

روحانی موضوع فلسطین را از جمله مسایل مهم منطقه‌ای که دو کشور نسبت به آن دغدغه دارند، عنوان کرد و افزود: توافق خیانت‌بار امارات با رژیم صهیونستی تهدیدی برای امنیت منطقه و لطمه به جهان اسلام و آرمان فلسطین است و از آنجا که ایران و ترکیه در بسیاری از مسائل جهان اسلام هم نظر و هم رأی هستند می‌بایست در این خصوص تصمیم واحدی اتخاذ کرده و نسبت به مسائل امت اسلام همکاری نزدیکی داشته باشند.

اردوغان: توافقات برخی کشور‌های منطقه با رژیم صهیونیستی خیانت آشکار به جهان اسلام است

رییس جمهوری ترکیه هم در این نشست گفت: اراده ترکیه بر توسعه روابط همه جانبه با ایران بوده و آنکارا اصرار دارد که حجم روابط اقتصادی دو کشور افزایش پیدا کند.

رجب طیب اردوغان با محکوم کردن تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی آمریکا و اظهار تاسف از اینکه این تحریم‌ها به روابط تجاری و اقتصادی دو کشور لطمه و ضربه زده است، گفت: امیدواریم با تشکیل مداوم و مرتب کمیسیون مشترک همکاری دو کشور و تماس‌ها و رفت و آمد میان مقامات دو کشور این موضوع سرعت و وسعت پیدا کند.

وی با بیان اینکه می‌بایست نسبت به اجرای تصمیمات کمیسیون مشترک با جدیت بیشتری عمل کنیم، گفت: ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی دو کشور ایجاب می‌کند حجم روابط از این سطح بسیار بهتر شود و در همین راستا ترکیه همواره آمادگی سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران است و همکاری‌های نزدیک گمرکی نیز از جمله اهداف روابط ایران و ترکیه است.

رییس جمهوری ترکیه در ادامه با اشاره به توافق برخی کشور‌های منطقه با رژیم اشغالگر قدس گفت: این توافقات خیانت آشکار به جهان اسلام است و قطعا خلاف مصالح ملت‌های مسلمان است و همه باید به آرمان فلسطین وفادار بمانیم.

اردوغان با تاکید بر همکاری‌های سه جانبه تهران- مسکو- آنکارا در قالب روند آستانه و همکاری برای مقابله با تروریسم در منطقه و ایجاد صلح و ثبات در سوریه، گفت: ترکیه آمادگی دارد با تسریع در توافقات، همکاری‌های خود با ایران را در مبارزه با تروریسم و همکاری‌های منطقه‌ای بویژه درخصوص کشور سوریه، گسترش دهد.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
0
0
آقای روحانی اسراییل مکار هست نیازی نیست ایران وترکییه تصمیم اتخاذ کنند مثل فلسطین که با نیرنگگ زمین هارو خرید دوتاخونه خرید وبعد شد بهانه برای گرفتن فلسطین برای امارات هم از در دیگری وارد میشود امارات کشور بی عقلی است
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->