دستگیری ۳۳ مالخر اموال مسروقه در عملیات ضربتی پلیس مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۲۲۴۹۶
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۱
دستگیری ۳۳ مالخر اموال مسروقه در عملیات ضربتی پلیس مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۵)
رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی از دستگیری ۳۳ مالخر اموال مسروقه در عملیات ضربتی پلیس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ کارآگاه نبی اله مرادی اظهار داشت: در راستای مقابله با خرید و فروش اموال مسروقه، طرح ویژه‌ای با محوریت کنترل صنوف و شناسایی و دستگیری مالخران اموال مسروقه با همکاری فرماندهی انتظامی شهرستان‌های خراسان رضوی به مدت هفت روز به اجرا درآمد.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی با اقدامات گسترده فنی و اطلاعاتی موفق به شناسایی ۳۳ مالخر اموال مسروقه شدند. با هماهنگی قضایی و طی عملیات‌های جداگانه مالخران دستگیر و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی ادامه داد: در تحقیقات از متهمان، ۳۰ فقره پرونده سرقت نیز کشف و رمزگشایی شد.

او در پایان گفت: در اجرای این طرح از ۴۶۱ واحد صنفی بازدید به عمل آمد که طی آن ۱۳ واحد صنفی به علت عدم رعایت ضوابط قانونی و خرید و فروش اموال سرقتی، پلمپ و برای ۱۱ واحد صنفی نیز اخطار پلمپ صادر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.