علی الهی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت جوی مشهد و خراسان رضوی، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی امروز در پارهای از نقاط استان به ویژه شمال غرب رگبار پراکنده باران و رعدوبرق و وزش باد شدید پیشبینی میگردد.
وی افزود: طی روزهای سهشنبه و چهارشنبه بارشها تشدید شده و در نقاط مستعد تگرگ، احتمال جاری شدن روان و سیلابی شدن مسیلها همچنین در پارهای از نقاط بادخیز استان به ویژه در نوار شرقی و نیمه جنوبی استان طی ساعات اولیه سهشنبه ورزش باد شدید همراه با گردوخاک، کاهش کیفیت هوا، کاهش میدان دید و با احتمال بروز خسارت پیشبینی میشود، ضمن اینکه احتمال انتقال این گردوخاک به نواحی مرکزی وجود دارد که در خصوص هشدار هواشناسی سطح زرد مورخ ۲۳ خرداد صادر شده است.
به گفته کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی، امروز همچنان ماندگاری هوای گرم انتظار میرود و سهشنبه کاهش ۴ تا ۶ درجه دمای هوا در گرمترین ساعات روز پیشبینی میگردد.
الهی در نهایت اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، شهرستان قوچان با ۱۴ درجه خنکترین و فیضآباد با ۴۲ درجه گرمترین نقاط استان بودهاند. نوسانات دمایی مشهد طی این مدت بین ۲۲ و ۳۵ درجه بوده است که امروز دمای مشهد در گرمترین ساعات به ۳۸ درجه خواهد رسید.