مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی سنگین و پرحجم است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگی از تاریخ مقاومت مشهدی‌ها در برابر هجوم بیگانگان در سال ۹۱۴ خورشیدی | بیگانگان و حسرت عبور از دروازه‌های مشهد شایعه حمله هوایی به سبزوار کذب است فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهره‌برداری از پروژه اصلاح هندسی جاده بهشت رضا(ع) تا هفته دیگر

  • کد خبر: ۴۲۳۱۰
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱
بهره‌برداری از پروژه اصلاح هندسی جاده بهشت رضا(ع) تا هفته دیگر
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد، با اشاره به پیشرفت فیزکی بیش از ۸۰ درصدی پروژه اصلاح مسیر دسترسی بهشت رضا(ع) گفت: پروژه تعریض و اصلاح هندسی جاده بهشت رضا(ع) تا پایان شهریورماه آماده بهره‌برداری خواهد شد.
به گزارش شهرآرا نیوز، خلیل‌الله کاظمی با بیان این خبر اظهار کرد: یکی از مشکلات ترافیکی به‌ویژه در ایام تعطیل ترافیک سنگین و تصادفات جاده بهشت رضا‌(ع) بود، بنابراین برای رفع این مشکل تعریض و اصلاح هندسی این جاده از مرداد ماه امسال در دستورکار قرار گرفت.

وی افزود: بر این اساس یک کیلومتر از جاده بهشت رضا(ع) از سمت شمال به عرض حدود ۴ متر تعریض و ۲ دوربرگردان در مسیر ایجاد خواهد شد
و در کنار آن یک لوپ به‌طول ۴۰۰ و عرض ۱۰ متر جاده کمربند شمالی را به جاده بهشت رضا(ع) متصل خواهد کرد.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد بیان کرد: همچنین ورودی و خروجی‌های بهشت رضا(ع) نیز اصلاح هندسی و برای خودور‌های مسیر جاده قدیم یک ورودی و خروجی و برای خودرو‌های مسیر آزادراه نیز یک ورودی و خروجی مجزا تعریف شده است.
کاظمی خاطرنشان کرد: این پروژه با اعتباری حدود ۱۰ میلیارد تومان درحال اجراست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->