چین از آمادگی برای ارتقای ارتباطات استراتژیک با کره‌شمالی خبرداد آغاز صحن علنی مجلس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | توضیحات قالیباف در مورد نشست غیرعلنی با پزشکیان سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی به مصر می‌رود نماینده مجلس: خواهان انتقال پیام قدرت و انسجام ملی به جهان از سوی رئیس جمهور در نیویورک هستیم آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما توسط کره شمالی پرونده هسته‌ای در تله سیاست چدنی اروپا توضیحات وزیر کشور درباره فواید تفویض اختیار به استانداران تهران به ادعا‌های مطرح‌شده در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب واکنش نشان داد برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با حضور رئیس‌جمهور (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم اسرائیل به استان حمص سوریه + فیلم رایزنی غریب‌آبادی با سفرای کره جنوبی و نوردیک درباره اسنپ‌بک دو صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد رسماً ادغام شدند ناوگان جهانی برای شکستن محاصره غزه با ۴۵ ملیت گفت‌وگوی تلفنی بن فرحان و لاوروف (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس در پی کشف ماده خطرناک (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) اظهارات تازه نخست وزیر عراق درباره ایران (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) پژمانفر: گسستگی سامانه‌های مسکن تا پایان مهر پایان می‌یابد| صدور برخط مجوز ساخت در مشهد و ۷ کلانشهر دیگر دولت فرانسه سقوط کرد + جزئیات (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) فرمانده مرزبانی: مرزبانان در حفظ و کنترل نوار مرزی سیستان و بلوچستان از توان بالایی برخوردارند ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت ۴ نظامی در غزه اعتراف کرد واکنش قوه قضائیه به شایعه عدم تخصیص مرخصی به مصطفی تاج‌زاده زمینه چینی ترامپ برای اعزام نیرو‌های فدرال به شیکاگو ادعای خبرنگار وال‌استریت ژورنال: عراقچی و گروسی احتمالا سه‌شنبه (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دیدار کنند حملات هوایی اسرائیل به لبنان ۵ شهید و ۵ زخمی برجای گذاشت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) محبوبیت ترامپ در سراشیبی سقوط | مخالفت ۵۵ درصدی مردم آمریکا با اقدامات دونالد واکنش حزب الله لبنان به عملیات ضداسرائیلی در قدس اشغالی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) واکنش روسیه به اعمال تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا و آمریکا
سرخط خبرها

خروج از عراق و افغانستان، ژست انتخاباتی ترامپ

  • کد خبر: ۴۲۴۳۳
  • ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
خروج از عراق و افغانستان، ژست انتخاباتی ترامپ
به گزارش «رویترز»، یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا اعلام کرده است که دولت ترامپ قصد دارد تعداد درخورتوجهی از نیرو‌های آمریکایی را از عراق خارج کند. وی همچنین گفته است که ترامپ، خبر کاهش نیرو‌های آمریکایی در افغانستان را نیز در روز‌های آتی اعلام خواهد کرد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ به گزارش «رویترز»، یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا اعلام کرده است که دولت ترامپ قصد دارد تعداد درخورتوجهی از نیرو‌های آمریکایی را از عراق خارج کند. وی همچنین گفته است که ترامپ، خبر کاهش نیرو‌های آمریکایی در افغانستان را نیز در روز‌های آتی اعلام خواهد کرد.

به گزارش «نیویورک‌پست»، در حال حاضر حدود ۵۲۰۰ سرباز آمریکایی در خاک عراق حضور دارند که به ادعای آمریکا، به قصد مبارزه با نیرو‌های داعش به این کشور اعزام شده‌اند. ترامپ در تلاش است تا طی چند ماه آینده، تعداد این نیرو‌ها را به ۳۵۰۰ نفر کاهش دهد. در همین زمینه، «فاکس‌نیوز» نوشته است: مقامات عراق از تصمیم ترامپ برای خروج نیرو‌های آمریکایی آگاه بوده‌اند و با آن موافق هستند.
 
به گزارش «یو اِس‌نیوز»، دونالد ترامپ دو هفته پیش نیز در نشستی با حضور نخست‌وزیر عراق، مصطفی‌الکاظمی، به خبرنگاران گفته بود: «ما منتظر روزی هستیم که دیگر مجبور نباشیم در عراق بمانیم.» با این حال، در همان نشست، مایک پمپئو، وزیر امورخارجه ایالات‌متحده، تأکید کرد که خروج کامل نیرو‌های آمریکایی از عراق، تنها زمانی صورت می‌گیرد که «ما مأموریت خود را در آنجا انجام داده باشیم.» در همین راستا، یکی از ژنرال‌های ارشد آمریکایی در خاورمیانه، گفته بود: اگرچه ایالات‌متحده حضور نیرو‌های خود در عراق را کاهش خواهد داد، حضور پایدارش در آنجا را حفظ می‌کند.

ترامپ که تلاش می‌کند وعده انتخاباتی‌اش مبنی بر خاتمه دادن به «جنگ‌های بی‌پایان» آمریکا در خاورمیانه را عملی کند، پیش‌تر نیز خبر از کاهش نیرو‌های نظامی در افغانستان و عراق داده بود، اما به نظر می‌رسد این تصمیم او، پس از جنجال‌های اخیر بر سر توهین او به سربازان کشته‌شده جنگ جهانی اول گرفته شده است. حالا ترامپ امیدوار است پیش از انتخابات، با برگرداندن تعدادی از سربازان آمریکایی به خانه، دوباره محبوبیت ازدست‌رفته خود را به‌دست آورد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->