سرمربی خارجی شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس
سرخط خبرها

شفر به دنبال حق ترانسفر صیادمنش!

  • کد خبر: ۴۲۵۳۷
  • ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹
شفر به دنبال حق ترانسفر صیادمنش!
مصاحبه اخیر وینفرد شفر نشان می‌دهد که او انتظاراتی در زمان جدایی از باشگاه استقلال داشته که برآورده نشده است.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، سرمربی سابق استقلال ظاهرا به دنبال سهمی از حق ترانسفر بازیکنانی بود که در زمان او در استقلال اوج گرفته‌اند. صحبت‌های او به نوعی این انتظار را به اثبات می‌رساند.
 
شفر می‌گوید: «به یاد داشته باشید که چند بازیکن استقلال در سالی که هدایت تیم را بر عهده داشتم بین المللی شدند. به یاد داشته باشید که مدیریت باشگاه در آن زمان چقدر مشتاق فروش استعداد‌هایی مانند صیادمنش بود. یا فقط کافی است به آن زمان برگردید و بررسی کنید که بازیکنان استقلال در ترانسفر مارکت چقدر ارزش بیشتری پیدا کردند. ما در مورد افزایش ارزش از بیش از دو میلیون یورو صحبت می‌کنیم. مسئولان باید این مکانیسم‌های فوتبال را درک کنند.»
 
گفته می‌شد آن زمان که شفر سکان هدایت استقلال را داشت بعد از خلف وعده‌های مکرر سران باشگاه استقلال به آن‌ها پیشنهاد کرد که اگر نمی‌توانند حقوقش را سروقت پرداخت کنند سهم انتقال اللهیارصیادمنش را به او بدهند، اما سران باشگاه استقلال چنین پیشنهادی را نپذیرفتند و نه تنها حقوق این مربی طبق توافقات پرداخت نشد بلکه مشخص هم نشد دریافتی‌ها از ترانسفر بازیکنانی همچون صیاد منش خرج چه اموری شد. البته فقط صیادمنش نبود که از استقلال رفت. نورافکن، مجید حسینی وتیام نیز از استقلال جدا شدند و از کنار ترانسفر آن‌ها مبالغ قابل توجهی گیر باشگاه آمد که می‌شد با آن درآمد لااقل با شفر تصویه حساب کرد، اما سران سابق باشگاه استقلال هیچ دستمزدی به مربی آلمانی خود ندادند وحتی در اقدامی غیرحرفه‌ای مانع از حضورش در تمرین استقلال شدند تا بهانه کافی را دراختیار مربی سابق قراردهند تا از استقلال به فیفا شکایت کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->