توضیحات مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی درباره ثبت نام از دانش آموزان اتباع در مدارس + فیلم وزیر صمت با ملابرادر دیدار کرد | تاکید بر گسترش همکاری‌های اقتصادی میان کابل- تهران نشست اقتصادی و تجارتی افغانستان و ایران به میزبانی کابل برگزار شد | تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلاری هدف‌گذاری شد + عکس دیدار هیئت راه آهن ایران با مقامات محلی بلخ | ایران آماده آغاز اقدامات عملی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) مجید مرتضایی فهرست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان برای مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ را اعلام کرد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) طالبان دسترسی مردم به خدمات اینترنت فیبرنوری را در استان بلخ افغانستان قطع کردند مدیرکل اتباع خراسان رضوی: بازگشت اتباع افغانستانی فقط از طریق اردوگاه‌ها امکان پذیر است معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی: میزان ورود دوباره اتباع غیرمجاز به کشور تقریباً صفر است وزیر صمت در رأس یک هیئت عالی‌رتبه اقتصادی به کابل رفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگو با مقام قطری: حمله به دوحه نقض آشکار قوانین، عرف‌ها و ارزش‌های بین‌المللی بود قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار وزیر خارجه طالبان با هیئت آمریکایی در کابل قیمت امروز پول افغانی (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه هنرمندان افغانستانی در کابل، به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص) اعتراض متهمان به جنایت جنگی در افغانستان به محدودیت‌های حضور در جلسات تحقیقاتی مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: هدف کشور‌های حاضر در نشست گروه ۴ کمک به افغانستان برای عبور از چالش‌هاست جلوگیری از خروج غیرقانونی ۲۸ نفر از مرز هرات (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) ایران چهارمین محموله کمک‌های خود را برای زلزله زدگان افغانستان فرستاد
سرخط خبرها

تاکید وزارت بهداشت به ارائه خدمات رایگان درمانی به اتباع خارجی در ایام کرونا

  • کد خبر: ۴۲۶۷۸
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۸
تاکید وزارت بهداشت به ارائه خدمات رایگان درمانی به اتباع خارجی در ایام کرونا
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طبق ابلاغ وزیر بهداشت، همه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده به جمعیت اتباع و مهاجران خارجی برای مراقبت کووید ۱۹ به صورت رایگان ارائه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیما سادات لاری روز شنبه گفت: اعتقاد جمهوری اسلامی ایران به ایجاد سلامتی پایدار در کشور باعث شده که ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به اتباع غیرایرانی مانند هموطنان ایرانی و برابر باشد و دید والای مسئولان نظام به ارزش‌های انسانی، دینی و کرامت انسان‌ها باعث تداوم خدمات رسانی به این جمعیت است.

 

وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و اهمیت ایجاد سلامت پایدار در کشور، اتباع غیرایرانی نیز مانند جمعیت اتباع ایرانی تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی کووید ۱۹ قرار گرفته و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی کووید۱۹ به آنان در ایران رایگان است.

 

لاری افزود: در این زمینه، دو شیفت پرسنل بهداشتی و درمانی در مهمانشهرها و پایگاه‌های ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمان به پناهندگان و اتباع غیر ایرانی از اسفند ۹۸ مستقر شده است. همچنین غربالگری افراد با خطر بالای ابتلا و ثبت اطلاعات آنها انجام می‌شود. در این زمینه نشست‌های کارشناسی و فنی با سازمان‌های مسئول در زمینه غربالگری کووید ۱۹ در جمعیت پناهندگان و مهاجران غیر ایرانی برگزار شده و دستورالعمل مراقبت و مدیریت کووید ۱۹ در مهمانشهرها و اتباع غیر ایرانی ادغام با جمعیت‌های ایرانی تدوین شده است.

 

وی گفت: تلاش‌ها برای جلب حمایت سازمان‌های کمک کننده بین المللی جهت تامین نیازهای بهداشتی این جمعیت از اسفند ۹۸ انجام شده است. همچنین نظارت کامل بر عملکرد مدیریت مهمانشهرها و شورای مهمانشهر در رابطه با حفظ شرایط بهداشتی انجام می‌شود. فرآیند نمونه گیری در مهمانشهرها تسهیل شده است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: جمهوری اسلامی ایران به دلیل برخورداری از موقعیت خاص جغرافیایی در چهار دهه گذشته پذیرای خیل عظیم مهاجران و پناهندگان از کشورهای دیگر و به خصوص از کشور افغانستان است. بر اساس آمارهای رسمی اعلام شده توسط وزارت کشور، حدود یک میلیون پناهنده در کشور ما ساکن هستند که فقط حدود ۴ درصد از این افراد در مهمان‌شهرهای رسمی وزارت کشور ساکن شده و ۹۶ درصد پناهنده دیگر بر خلاف سایر کشورهای میزبان جمعیت پناهنده به صورت ادغام با جمعیت ایرانی و در مناطق شهری و روستایی ساکن شده‌اند. طبق تخمین‌های آماری در حدود ۲ تا ۲.۵ میلیون مهاجر غیرمجاز هم در کشور ساکن هستند.

 

لاری افزود: با توجه به وضعیت بهداشتی و درمانی جمعیت پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران، نیازهای بهداشتی این جمعیت از ابتدای ورود در اولویت کاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران بوده و همیشه در جهت ارتقای شاخص بهداشتی در این جمعیت برنامه ریزی می‌شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->