به خودمان شلیک نکنیم! راه‌اندازی پلتفرم جامع خدمات خودرویی برای تضمین معاملات اینترنتی سفارت سوریه در آمریکا پس از ۱۱ سال بازگشایی شد یک مقام قطری: هیچ صلحی با اسرائیل بدون حل مسئله فلسطین وجود ندارد ترامپ از گفت‌وگو با طالبان برای بازپس‌گیری بگرام خبرداد توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره نتیجه بررسی ۶ طرح و لایحه مجلس، ۵ اساس‌نامه دولت و ۳۲ استعلام از دیوان عدالت اداری دبیرکل سازمان ملل: وضعیت غزه هولناک‌ترین صحنه مرگ و ویرانی است که دیده‌ام ونزوئلا از سازمان ملل متحد خواست به جنگ آمریکا با آنها در کارائیب ورود کند وزارت امور خارجه پرتغال: فردا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم جزئیات طرح آمریکا برای فروش ۶.۴ میلیارد دلار سلاح به رژیم صهیونیستی رئیس خودخوانده سوریه: به توافق با اسرائیل نزدیکیم ترامپ مدعی شد که سومین حمله علیه قایق قاچاق مواد مخدر انجام شده است گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل مدعی حمله به سفارت تل آویو در هلند شد خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران
سرخط خبرها

سپاه پاسداران: آل خلیفه برای برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی پاسخ درخور دریافت خواهد کرد

  • کد خبر: ۴۲۶۷۹
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۲
سپاه پاسداران: آل خلیفه برای برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی پاسخ درخور دریافت خواهد کرد
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد: اقدام ننگین آل خلیفه و رژیم وابسته حاکم بر بحرین در برقراری روابط با رژیم صهیونیستی که خلاف اراده و آرمان مردم مسلمان این کشور صورت پذیرفت، حماقتی بزرگ و بدون هرگونه مشروعیت بوده است و پاسخ‌های درخور را دریافت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با محکوم‌کردن عادی‌سازی روابط بحرین و رژیم جعلی صهیونیستی تأکید کرد: مسببان این خیانت‌ آماج خشم مقدس و انتقام سخت امت اسلامی به‌ویژه مردم شیعه بحرین خواهند بود.

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با محکومیت شدید برقراری روابط دیپلماتیک بین بحرین و رژیم جعلی صهیونیستی تأکید کرد: حاکم جلاد بحرین در انتظار انتقام سخت مجاهدان قدس و ملت مسلمان و غیرتمند این کشور باشد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: اقدام ننگین آل خلیفه و رژیم وابسته حاکم بر بحرین در برقراری روابط با رژیم صهیونیستی که خلاف اراده و آرمان مردم مسلمان این کشور صورت پذیرفت، حماقتی بزرگ و بدون هرگونه مشروعیت بوده است و پاسخ‌های درخور را دریافت خواهد کرد.

دومینوی عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با حکام برخی کشورهای عربی که با مهندسی کاخ سفید و رئیس‌جمهور منفور و بی‌خرد آمریکا در پی تحمیل ذلت و خفت به ملت‌های مسلمان و غارت منابع و ثروت‌های آنان و نیز امنیت‌سازی برای اشغالگران فلسطین و غاصبان قدس شریف است، هرگز به فرجام شوم خود منتهی نخواهد شد و در معادله‌ای معکوس، ارتقای قدرت و دامنه عزم و اراده امت اسلامی درآشکارسازی ظرفیت‌های پنهان و نهفته مقاومت ضدصهیونیستی برای دفع غده سرطانی اسرائیل از جغرافیای متعلق به جهان اسلام را رقم خواهد زد.

این بیانیه با هشدار به آل خلیفه و دیگر حکام خائن و جیره‌خوار نظام سلطه و استکبار در باز‌کردن دروازه‌های نفوذ و ورود رژیم صهیونیستی به منطقه راهبردی خلیج فارس و دریای عمان تأکید کرده است: اقدام شیطانی و پرنکبت رژیم ستمگر حاکم بر بحرین مانند سایر طرح‌های پلید و خائنانه سازش هیچ دستاوردی برای آمریکا و حامیان صهیونیست‌های کودک‌کش به‌دنبال ندارد، بلکه مسببان و بانیان این خیانت‌ها و خباثت‌ها را آماج خشم مقدس و انتقام سخت امت اسلامی به‌ویژه مردم شیعه بحرین که این روزها با برافراشتن بیرق «لبیک یا حسین (ع)» در محرم حسینی؛ طنین «هیهات من الذله» سرداده‌اند قرار داده و طومار ننگین کسانی که با خلق ظلم، وحشت، خشونت، کشتار، جنگ و ناامنی، تهدید دائمی امنیت در غرب آسیا و جهان اسلام بوده‌اند را در هم خواهند پیچید. 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->