جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

ورود هواداران به اماکن ورزشی همچنان ممنوع

  • کد خبر: ۴۲۷۸۸
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۶
ورود هواداران به اماکن ورزشی همچنان ممنوع
وورد هواداران به سالن‌ها و استادیوم‌ها با مخالفت ستاد مبارزه به کرونا همچنان ممنوع ماند.
به گزارش شهرآرانیوز، با شیوع ویروس کرونا در ایران سه ماه ورزش کشور تعطیل بود و پس از آن به صورت تدریجی و دست و پا شکسته تمرینات و مسابقاتی که کمترین احتمال انتقال ویروس را داشتند فعالیت خود را از سر گرفتند، اما از همان ابتدای امر حضور تماشاگران در مسابقات ورزشی ممنوع اعلام شد و تا کنون مجوزی در این رابطه حتی برای فصل آینده ورزش ایران صادر نشده است.

ستاد مقابله با گسترش کرونا در ورزش به صورت رسمی درخواست خود را مبنی بر حضور تماشاگران در مسابقات ورزشی پیش رو با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به منظور مقابله با کرونا ارائه کرده که این درخواست با مخالفت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز ستاد ملی مقابله با کرونا قرار گرفته است.

تاکنون برای ۲۰ رشته ورزشی مجوز فعالیت صادر شده که البته این مجوز برای رشته‌های مختلف، یکسان نیست و برخی مربوط به برگزاری اردو در سطح تیم‌های ملی، برخی مربوط به برگزاری مسابقات و برخی نیز مربوط به برگزاری لیگ است، با این وجود هیچ مجوزی برای حضور مجدد تماشاگران برای حضور در مسابقات ورزشی صادر نشده و به نظر می‌رسد که فصل آینده ورزش کشور نیز فعالیت خود را بدون حضور تماشاگران دنبال کند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->